Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Balada Nej


Descriere

Hotel Balada Nej ****, situat in centrul orasului Constanta, este locul ideal pentru calatoriile de afaceri sau de placere.



Hotelul Balada Nej **** dispune de 20 camere din care: 10 matrimoniale si 10 duble (twin beds), fiecare dintre acestea avand posibilitatea de a se modifica in functie de dorinta fiecarui client.

Receptia este creata in stil medieval, cu lampadare, semineu, candelabre, pardoseala cu rondele si piatra.


Receptia este utilata cu aparatura de ultima ora: centrala telefonica, linii de fax si telefon nationale si internationale, toate serviciile sunt computerizate pentru a va asigura conditii optime.


Personalul hotelier, cu o inalta pregatire profesionala, este cunoscator a mai multor limbi straine de circulatie internationala si se remarca prin vestimentatie deosebita, calitate a serviciilor, amabilitate si promptitudine. Acesta va sta la dispozitie si va asigura asistenta in orice situatie.



Holurile hotelului sunt largi, placate cu piatra, cu arcade de caramida, candelabre, parchet, statui de marime naturala, scari late si balustrade din fier forjat.


Acestea sunt decorate cu ornamente din vanat (cerb, urs).


Camerele au un design deosebit, specific medieval, mobilierul este realizat din lemn masiv, parchet din lemn de stejar, aplice si lampadare, carpete din lana 100%. Atat lenjeria, cat si prosoapele, sunt din bumbac 100% si sunt personalizate.


Camerele sunt dotate cu:





























minibar mini-bar;
clima climatizare;
seif seif;
tv televizor color cu programe de televiziune prin cablu (canale speciale pentru adulti);
telefon retro telefon retro cu linie digitala;
acces cartela acces pe baza de cartela magnetica.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.