Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GEORGIOUPOLIS SUITES


Descriere

Georgioupolis este un sat stațiune și fostă municipalitate din unitatea regională Chania, Creta. Este situată la 43 de kilometri (27 mile) est de Chania, la aproximativ 22 km (14 mi) vest de Rethymno și aproximativ 100 km (62 mi) vest de Heraklion în regiunea Apokoronas.

Facilitati hotel

Facilitățile de la Georgioupolis Suites includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate.

Facilitati camera

amerele de la Georgioupolis Suites sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Un minibar și o mașină pentru preparare cafea sau ceai se află în fiecare cameră. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi.  În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic. Există camere care au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce asigură un plus de confort și răsfăț. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie