Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SANTA MARINA PLAZA GIANNOULIS HOTELS Ad. only16


Descriere

Santa Marina Plaza Luxury Beach Hotel for adults-only un hotel numai pentru adulți, situat pe plaja lungă, nisipoasă și binecuvântată de soare din satul Agia Marina, la doar 8 km de centrul orașului Chania, promite un sejur liniștit și romantic, în special pentru cupluri.

Localizare

Această proprietate este la 1 minut de mers pe jos de plajă.
La doar 8 km de orașul Chania, Giannoulis - Santa Marina Plaza este o proprietate numai pentru adulți, situată  pe plaja St. Marina.

Facilitati Hotel

Hotelul oferă o piscină și parcare privată gratuită. Alte facilități ale hotelului includ o cadă cu hidromasaj și o sală de fitness bine echipată, Wi-Fi, micul dejun tip bufet de la Santa Maria Plaza include produse proaspete cretane, barul de la piscină servește băuturi răcoritoare și gustări.

Facilitati camere

Toate camerele sunt decorate modern și au aer condiționat și balcon cu vedere frontală sau laterală la mare. Facilitățile includ un TV LCD cu canale prin satelit, un minibar și o oglindă pe toată lungimea. Baia din marmură este dotată cu halate de baie, papuci și uscător de păr. Sunt disponibile servicii de cameră și spălătorie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie