Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SILVER BEACH


Descriere

Un hotel orientat spre familie, cu un total de 51 de camere și apartamente, Hotelul Silver Beach este o destinație ideală pentru familii și cupluri.Construit perimetral în jurul unei frumoase piscine centrale, oaspeții se pot relaxa lângă piscină. , scufundați-vă în apele sale reci sau savurați niște cocktailuri răcoritoare, bucurați-vă de câteva delicii cretane la restaurant. Sala de sport bine echipată se adresează celor sportivi care nu se pot relaxa nici măcar în vacanță, în timp ce există zone special amenajate cu facilități sportive, minifotbal, volei, ping-pong și un loc de joacă pentru a ocupa tinerii oaspeți într-un mod creativ.

Localizare

Hotelul este situat pe plaja din statiunea Gerani, la o scurta distanta de animata statiune Platanias. Portul venetian din Chania se afla la 13km si aeroportul la 26 km.

Facilitati Hotel

receptie 24h, piscina situata in mijlocul unei gradini bine intre'tinute, infrastructura necesara pentru a practica diverse sporturi ( terenuri de volei, mini-fotbal), room service, inchirieri auto, birou de turism, camera de bagaje, bancomat, lounge/ camera cu TV comuna, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcătorie, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, restaurant, bar la piscina, sala de gimnastica loc de joaca, doctor, biblioteca.

Facilitati camere

Camerele sunt dotete cu: aer conditionat, spatioase luminoase si aerisite, oferind vedere la gradina, piscina sau la mare, acces gratuit la internet, un seif, TV, precum si un frigider. Unele spatii de cazare dispun, de asemenea de bucatarie complet utilata, cu aparat de cafea si cuptor cu microunde.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie