Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRETA MARIS BEACH RESORT


Descriere

Locatie

La 500 m de centrul orașului Hersonissos, la 24 km de aeroportul Heraklion "Nikos Kazantzakis". Constă din 2 clădiri centrale și cladiri bungalouri.


Recomandari

Complex de lux, situat de-a lungul plajei cu nisip. Locație convenabilă, in zona liniștită a renumitei stațiuni pentru tineret, vă va permite să vă bucurați de viața de noapte vibrantă și să vă odihniți departe de agitație. Se compune din 2 clădiri principale și bungalouri. Primul hotel mediteranean cu certificat internațional de calitate ISO 9001.O gamă largă de camere confortabile, restaurante, baruri, piscine, animație, spa, activitati de divertisment și jocuri sportive.


Descriere camere

Total 680 camere: Deluxe Doubles MV/PF/SV/SF (~27-30 mp), Family Rooms Open Plan/GV (~ 33 mp), Family 1-Bedroom GV (~38-73 mp), Suites Sea View (50-74 mp), Suites Collection (~53-103 mp), Suites Unique (~139 mp), 1 Villa Private Pool (~160 mp).


Facilitati camere: aer condiționat, mini-bar (o dată la sosire și stoc refacut o dată pe săptămână), set de cafea / ceai, fier și masă de călcat, internet de mare viteză gratuit, TV prin satelit, telefon direct, seif (gratuit), baie (cada / duș), uscător de păr, balcon / terasă.
Baby cot - gratuit.


Deluxe Double MV Vedere la grădină / munte. Situate în partea de sus sau în partea de jos a resortului, în Terra, Maris și Bungalows. Dormitor, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, baie. Există camere pentru persoane cu dizabilități.
Deluxe Double PF Camerele cu vedere la piscină sunt situate în partea de sus sau în partea de jos a resortului, în cladirile Terra, Maris și Bungalow. Dormitor, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, baie, situate lângă piscină. Există camere pentru persoane cu dizabilități.
Deluxe Double SV Situate în partea superioară sau inferioară a resortului, în clădirea Terra, Maris și Bungalow. Dormitor, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, baie, balcon sau terasă, vedere la mare. Există camere pentru persoane cu dizabilități.
Deluxe Double SF (30 mp) Camere situate aproape de plajă, combină arhitectura tradițională a resortului cu tendințele moderne. Aproape de mare, situate în partea de jos a resortului, în cladirea Maris sau Bungalow. Dormitor, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, baie, balcon sau terasă cu vedere directă la mare.
Family Room Open Plan Plan deschis. Situate în partea superioară sau inferioară a resortului, în clădirea Terra, Maris și Bungalow. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, 2 canapele, baie cu cadă.
Family 1-Bedroom Situate în clădirea Maris, Terra sau Bungalow. Camera de zi, dormitor, pat dublu și 2 canapele, baie cu cadă.
Suite Sea View Situate în clădirea Maris, Terra sau în Bungalow. Vederi spectaculoase la mare, lux discret, dormitor, pat dublu, 1-2 băi cu cadă sau duș, living, 2 canapele.
Suite Collection
Toate suitele au vedere la mare. Camera de zi, 1 sau 2 dormitoare, 1 sau 2 băi.
Situate în partea de jos a resortului.
Deluxe Sea Front Suite Dormitor și o baie cu cadă sau duș, living, balcon sau terasă. Capacitate cazare maxim 4 persoane. Suprafata: 53 mp - 77 mp. Balcon sau terasă cu vedere directă la mare.
Deluxe 2-Bedroom Sea View Suite Capacitate cazare: 2-4 persoane. Suprafata 103 mp. 2 dormitoare la etajul superior, living, 2 băi cu cadă.
Deluxe Panorama Sea Front Suite Camere cu vedere panoramică la plajă, suprafață de 96 mp, 2 dormitoare, 1 cameră de zi și 2 băi cu cadă. Capacitate cazare de la 2 la 4 persoane.
Suite Unique
Resortul oferă mai multe opțiuni de cazare în suitele de cea mai înaltă categorie - situate pe prima linie de plaja: vedere la mare, cazare pentru 2-4 persoane, suprafață de 139 mp. Constă din 1-2 dormitoare, living, 2 băi cu cadă sau duș, balcon sau terasă.
Ambassador Suite Situate în cladirea Maris, cu vedere la mare, capacitate cazare de la 2 la 4 oaspeți. Suprafața de 139 mp. Dormitor matrimonial cu baie proprie cu jacuzzi, cameră de zi cu șemineu, dormitor suplimentar cu baie cu cadă, toaletă pentru oaspeți, precum și un birou, zonă de luat masă și o terasă. Există, de asemenea, o sală de gimnastică privată (biciclete statice), saună / duș, fax, 2 sau mai multe linii telefonice (la cerere).
Presidential Suite Situate în clădirea Maris, 139 mp, include 1 dormitor matrimonial, cu living separat și dressing, masa pentru 8 persoane, living, birou, 1 baie cu duș și cadă separata, bucătărie, toaletă pentru oaspeți și dormitor suplimentar cu baie și duș, capacitate cazare maxim 4 persoane. Terasă cu vedere la mare; Jacuzzi, sală de gimnastică privată (biciclete statice), fax, 2 sau mai multe linii telefonice (la cerere).
Villa private pool Piscină privată. La parter există un dormitor cu dressing și o baie cu saună, zona de luat masa pentru 8 persoane, bucătărie, cameră de zi și toaletă pentru oaspeți. Zona deschisă la parter formată dintr-o grădină privată, zonă de luat masa în aer liber; șezlonguri, duș, piscină privată și acces direct la plajă. La etajul superior - dormitor cu dressing, baie cu jacuzzi și saună, living cu minibar și balcon cu vedere panoramică la mare. Vila este situată pe plaja, in partea de jos a complexului.


Serviciul de curatenie in camere și schimbarea lenjeriei - zilnic.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.