Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HERSONISSOS MARIS


Descriere

Locatie

Coasta de nord a insulei, la 1 km de centrul orașului Hersonissos, la 25 km est de Heraklion, la 25 km de aeroportul Nikos Kazantzakis. Hotel confortabil, construit în stil cretan, cu grădină, situat chiar pe plaja de nisip, pe alocuri stâncoasa. Constă într-o clădire centrală și bungalow.


Recomandari

Pe plaja, cu vedere la golfuri pitoresti, inconjurat de gradini magnifice, arhitectura speficica insulei, camere confortabile, restaurant, baruri, piscine, acces la internet, servicii de calitate. Hotelul este situat in aproprierea orasului Hersonissos.


Descriere camere

Total 170 camere: Singles, Double Rooms GV/SSV (~25 mp), 26 Double Rooms Sharing Pool (~27 mp), 8 Maisonettes 2-Bedrooms (~60 mp).


Facilități camere: aer condiționat, telefon direct, mini frigider, TV prin satelit (canal rus), seif (contra cost), baie (cadă / duș), uscător de păr, balcon / terasă. Baby cot - gratuit.


Single (~ 25 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoana.

Double Room GV / SSV (~ 25 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoana. Pentru a 3-a persoană - o canapea.
Double Room Sharing Pool (~ 27 mp) Acces direct la piscina comună. Pat dublu sau 2 paturi de o persoana.
Maisonette 2-Bedrooms private pool (~ 60 mp) Camere stil duplex cu piscină privată. La primul nivel există o cameră de zi cu șemineu și două canapele, o sală de duș; la nivelul superior - un dormitor și o baie de marmură cu jacuzzi; 2 televizoare, 2 aparate de aer condiționat, halate de baie și papuci. La sosire - fructe, vin și apă.


Tip pat suplimentar - standard / canapea.
Servicii de menaj - zilnic, schimb de lenjerie - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.