Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Teo - Mahmudia


Descriere

La Casa Teo gasiti si un restaurant cu 50 de locuri unde se pot servi atat traditionalele bucate pescaresti cat si preparate traditionale romanesti. In timp ce serviti masa cu bunatati pe care natura le ofera in aceasta zona, va puteti delecta privind catre batranul fluviu ce curge molcom catre Marea Neagra, serviciile fiind asigurate de o echipa dotata cu profesionalism si mult bun simt.
Casa Teo**** are in dotare o sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri, si un club unde veti gasi masa de biliard, darts, remmy, sah, table etc.
Casa Teo**** are si o mica flota de agreement, compusa dintr-un vaporas cu o capacitate de 15 pers, catamaran de 12 persoane , barca Laguna de 4 pers., barca Romcraft de 6 pers, toate conduse de personal calificat ce asteapta sa va prezinte mirifica Delta a Dunarii

In cadrul sejurului petrecut la Casa Teo**** se poate organiza o cina cu foc de tabara, un picnic cu bors pescaresc intr-un cadru natural, partide de pescuit si vanatoare precum si excursii la punctele de atractie ale Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii , vizitarea obiectivelor turistice, (rezervatii naturale, vestigii istorice, lacase de cult).
Este important de stiut ca drumul judetean DJ 222c (29 km) va duce de la Tulcea pana in Parcarea Casei Teo****. Nu uitati ca serviciile si ambientul oferit de Casa Teo****dau o nota de Mister si Rafinament specific Brandu-lui CASA TEO****

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie