Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Danube Delta Resort-Crisan


Descriere

Complexul este situat in inima Deltei Dunarii, vis a vis de pitorescul sat pescaresc Crisan (construit dupa 1856 si sub denumirea de Carmen Sylva la solicitarea Reginei Elisabeta, fost loc de inspiratie si relaxare pentru Casa Regala din Romania, intr-o zona cu un peisaj deosebit, pe malul stang al bratului Sulina. Pozitia deosebita in care este amplasat (centrul Deltei iti ofera posibilitatea ca in maxim o ora sa ajungi in orice loc pe care doresti sa-l vizitezi din Delta Dunarii), il recomanda atat pentru pescari, fotografi sau vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare, pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii unicat in Europa si lume.
Zilnic sunt organizate excursii pe lacuri si canale, pentru a admira pasarile - pelicani, egrete, cormorani, starci, flora si fauna Deltei, pentru a vizita padurea Letea sau grindurile de la Caraorman, Sulina-cel mai indepartat punct estic al Europei, vechiul Porto Franco, orasul aventurierilor si al piratilor, dar si gurile de varsare ale Dunarii in Marea Neagra.Puteti sa va inchiriati o ambarcatiune cu conducator doar pentru dumneavoastra si sa vizitati locuri virgine din Delta, sa faceti o excursie romantica in doi - la Apus, sau sa aveti partida de pescuit a vietii.
Complexul asezat pe o suprafata de 10.000 mp, inconjurat de ape dispune de :Piscina incalzita ( min 32 de grade Celsius, atat ziua cat si noaptea ), de dimensiuni generoase ( 150 mc apa ), cu adancimea de la 1,4 m la 2 m, dotata cu instalatii de masaj subacvatic, cascada pentru hidromasaj si instalatie de cromoterapie, sezlonguri, umbrele, prosoape pentru plaja , baldachine
NEW:sauna
Restaurant capacitate 110 locuri

Excursii
1. Luni 10:00-14:00: Excursie la Padurea Letea, jungla Deltei cu stejari seculari pe trunchiul carora lianele se infasoara ca un adevarat aranjament floral, dune de nisip, cai salbatici si lacuri sarate. Vizionarea satului traditional Letea.
2. Luni 17:00-20:30: Excursie intr-o zona deosebita de Delta pe traseul: Crisan-Canal Crisan-Caraorman. lacurile Puiu, Puiulet, Rosu, Rosulet, canal Busurca, Brat Sulina, Crisan
3. Marti 10:00-13:30: Excursie intr-o zona salbatica de delta unde alaturi de observarea coloniilor de pasari, japse si canale inguste, peisaje de poveste, puteti participa la o partida de pescuit la biban.
4. Marti 16:00-20:30: Excursie la Padurea Letea, jungla Deltei cu stejari seculari pe trunchiul carora lianele se infasoara ca un adevarat aranjament floral, dune de nisip, cai salbatici si lacuri sarate. Vizionarea satului traditional Letea.
5. Miercuri 09:30-14:00: Excursie la Sulina cel mai estic punct al Romaniei cu iesire pe Marea Neagra.
6. Miercuri 17:30-21:00: Excursie la apus pe salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23, zona exceptionala de delta intr-o atmosfera impresionanta creata de natura, pasari, soare si ciripitul pasarilor.
7. Joi 10:00-13:30: Vizitarea Manastirii Stipoc amplasata pe grindul Stipoc, in apropiere de Chilia urmata de o plimbare pe ulitele satului pescaresc Mila 23
8. Joi 17:00-20:30: Excursie intr-o zona deosebita de Delta pe traseul: Crisan-Canal Crisan-Caraorman. lacurile Puiu, Puiulet, Rosu, Rosulet, canal Busurca, Brat Sulina, Crisan9. Vineri 10:00-13:00: Excursie intr-o zona salbatica de delta unde alaturi de observarea coloniilor de pasari, japse si canale inguste, peisaje de poveste, puteti participa la o partida de pescuit la biban.
10. Vineri 16:30-20:30: Excursie la Padurea Letea, jungla Deltei cu stejari seculari pe trunchiul carora lianele se infasoara ca un adevarat aranjament floral, dune de nisip, cai salbatici si lacuri sarate. Vizionarea satului traditional Letea.
11. Sambata 09:00:14:00: Excursie la Sulina cel mai estic punct al Romaniei cu iesire pe Marea Neagra.
12. Sambata 17:30-21:00: Excursie la apus pe salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23, zona exceptionala de delta intr-o atmosfera impresionanta creata de natura, pasari, soare si ciripitul pasarilor.
13. Duminica 10:00-13:00: Vizitarea Manastirii Stipoc amplasata pe grindul Stipoc, in apropiere de Chilia urmata de o plimbare pe ulitele satului pescaresc Mila 23
14. Duminica 17:00-20:30: Excursie intr-o zona deosebita de Delta pe traseul: Crisan-Canal Crisan-Caraorman. lacurile Puiu, Puiulet, Rosu, Rosulet, canal Busurca, Brat Sulina, Crisan

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie