Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Puflene Resort


Descriere

Hotel este situat pe malul lacului Murighiol. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, terasa, gradina, bar, gratar, camera de bagaje, vestiare, aer conditionat, incalzire centrala, seif, capela/altar, loc de joaca pentru copii, sala de conferinta, fax/copiator, Spa center- piscina interioara, umbrele de plaja, sezlonguri sau paturi de plaja, jacuzzi, sauna, sala fitness, piscina exterioara, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, spalatorie / calcatorie (cost suplimentar), room service, menaj zilnic, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, biliard, terenuri de sport, tenis de masa, excursii in Delta Dunarii cu nave proprii, parcare gratuita, internet wireless. Puflene Resort are o capacitate de 102 spatii de cazare (96 camere duble si 6 apartamente). Facilitati camere: minibar, seif, cablu TV, internet Wi-Fi, telefon, terasa, aer conditionat, sistem de acces cu card, jacuzzi, cabina de dus, uscator de par.
Descriere camere:
minibar, seif, cablu TV, internet Wi-Fi, telefon, terasa, aer conditionat, sistem de acces cu card, jacuzzi, cabina de dus, uscator de par.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, terasa, gradina, bar, gratar, camera de bagaje, vestiare, aer conditionat, incalzire centrala, seif, capela/altar, loc de joaca pentru copii, sala de conferinta, fax/copiator, Spa center- piscina interioara, umbrele de plaja, sezlonguri sau paturi de plaja, jacuzzi, sauna, sala fitness, piscina exterioara, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, spalatorie / calcatorie (cost suplimentar), room service, menaj zilnic, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, biliard, terenuri de sport, tenis de masa, excursii in Delta Dunarii cu nave proprii, parcare gratuita, internet wireless. Puflene Resort are o capacitate de 102 spatii de cazare (96 camere duble si 6 apartamente).
Locatie:
hotelul este situat pe malul lacului Murighiol.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.