Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunrise


Descriere

Hotelul Sunrise este situat in inima deltei, in satul pescaresc Crisan. Facilitati hotel: receptie non-stop, camera de bagaje, restaurant (capacitate de 150 locuri), bar, terasa, gradina, sala de conferinte (capacitate de 20 locuri),business centre, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, piscina (exterioara, pentru copii), club, iaz pentru pescuit sportiv, 19 ambarcatiuni care va stau la dispozitie pe parcursul sezonului, organizam excursii în Delta Dunarii si plimbari private, activitati indoor (biliard, darts si tenis de masa), apel de trezire, servicii de spalat şi calcat haine, preluare si transmitere mesaje, serviciu zilnic de menaj, serviciu de transfer, zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, camere pentru nefumatori, seif la receptie, parcare contra cost, internet wireless gratuit. Hotelul pune la dispozitie 74 camere de cazare (dispuse pe 2 niveluri). Facilitati camere: baie cu dus, uscator de par, halat, produse de cosmetica, minibar cu produse, aer conditionat/incalzire, TV cu cablu ,telefon cu ton direct, internet wireless - acces gratuit.
Descriere camere:
baie cu dus, uscator de par, halat, produse de cosmetica, minibar cu produse, aer conditionat/incalzire, TV cu cablu ,telefon cu ton direct, internet wireless - acces gratuit.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, camera de bagaje, restaurant (capacitate de 150 locuri), bar, terasa, gradina, sala de conferinte (capacitate de 20 locuri),business centre, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, piscina (exterioara, pentru copii), club, iaz pentru pescuit sportiv, 19 ambarcatiuni care va stau la dispozitie pe parcursul sezonului, organizam excursii în Delta Dunarii si plimbari private, activitati indoor (biliard, darts si tenis de masa), apel de trezire, servicii de spalat şi calcat haine, preluare si transmitere mesaje, serviciu zilnic de menaj, serviciu de transfer, zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, camere pentru nefumatori, seif la receptie, parcare contra cost, internet wireless gratuit. Hotelul pune la dispozitie 74 camere de cazare (dispuse pe 2 niveluri).
Locatie:
Hotelul este situat in inima Deltei, in satul pescaresc Crisan.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.