Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Dedicat pentru relaxare si odihna.Situatie: Complex Briza Marii 2 stele Eforie Sud, este situat intr-o zona linistita a statiunii, la doar 100 de metri de plaja.
Info: Briza Marii este format din 10 de vile ce sunt inconjurate de spatiu verde, alei cu flori multicolore si bancute.
Dotari generale: Complexul Briza Marii dispune de camere duble sau triple, internet wi-fi, restaurant, bar, terasa, gradina, piscina, loc de joaca pentru copii si parcare.
Dotari camere: Camerele duble standart sunt dotate cu pat matrimonial sau doua paturi twin, baie proprie. Unele camere dispun de balcon cu mobilier si aer conditionat.
Camerele triple confort sunt dotate cu pat matrimonial, mobilier nou, baie proprie cu dus, televizor, minibar, balcon cu mobilier si aer conditionat, internet wi-fi.
Camerele triple delux sunt dotate cu mobilier nou avand un design modern, fiecare camera avand intrare individuala si vedere catre parc.
Facilitati: Complexul dispune de facilitati precum piscina, internet, loc de joaca, parcare, restaurant, aer conditionat si balcon.
Servicii: Parcare, in limita locurilor disponibile.
Restaurant: Oaspetii complexului Briza Marii pot servi masa la restaurantul Picollo, care se prelungeste la exterior cu terasa spatioasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie