Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zornitza Sands


Descriere

Localizare: Hotelul este in apropierea statiunii Elenite, la 10 km de Sunny Beach, aproape de malul marii. Zornitsa Sands Hotel este situat pe prima linie şi oferă 3 camere single, 88 camere duble (50 De Luxe), 46 camere de familie şi 32 de apartamente (16 De Luxe).



Facilitati: Bar, restaurant, sala de conferinte, jacuzzi, coafor, centru Spa, fitness, parcare, piscine (interiora şi exteriora), două restaurante (unul dintre ele cu specificul fructe de mare), cocktail bar, lobby bar, piscina si bar la centru SPA, sală de masaj, salon de frumusete, centru medical, gradinita, sala de internet, sala de biliard şi tenis, schimb valutar, rent-a-car, magazine şi buticuri, piscina pentru copii

Camerele sunt dotate cu: TV, aer conditionat, uscator de par, mini bar, internet, telefon.

GRATUIT: umbrela si sezlong la piscina si pe plaja (locuri limitate), program de animatie si parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie), acces internet wireless la receptie si la lobby.

Info: seiful in camera standard este contra-cost - 6 leva/zi; pentru camerele de lux seiful este gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.