Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Piatra Craiului - Cheile Gradistei


Descriere

Noul complex turistic Resort Fundata este situat la 35 km de Brasov si la 5 km fata de complexul Cheile Gradistei Moeciu, pe un platou din zona Fundata.

Accesul se face doar prin complexul Resort Moeciu, pe un drum privat, proaspat asfaltat. Locul ofera panorame deosebite a muntilor Piatra Craiului si Bucegi, iar noutatea si intimitatea locului fac din acest complex un loc plin de liniste si frumusete.


Resort Fundata are o capacitate de 480 de locuri, in cele 232 de camere din hotelurile si vilele complexului.


Hotel Piatra Craiului 3* are o capacitate de 80 locuri.
Hotelul se afla in partea superioara a complexului Cheile Gradistei Fundata si va ofera vedere atat spre muntii Piatra Craiului si cat si spre muntii Bucegi. Hotelul are o capacitate de 80 locuri de cazare, dispuse in 38 camere duble si 1 apartament.


Localizare: Hotelul este pozitionat langa restaurantul complexului si la 50 metri distanta de receptie.
Hotelul Piatra Craiului are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere: 29 camere duble twin, cu 2 paturi, televizor si baie proprie cu cada; 9 camere duble matrimonial, televizor si baie proprie cu cada; 1 apartament cu pat matrimonial si canapea extensibila (maxim 4 locuri), televizor si baie proprie cu cada
Alte facilitati: lobby la parter, balcon sau terasa la toate camerele.

Hotel Bucegi 3* are o capacitate de 170 locuri.
Hotelul Bucegi se afla in imediata apropriere a receptiei Cheile Gradistei Fundata.


Camerele Hotelului Bucegi va ofera vedere atat spre muntii Piatra Craiului cat si spre muntii Bucegi. Hotelul este dispus pe 6 etaje, are o capacitate de 170 locuri de cazare, dispersate in 71 camere duble si 7 garsoniere.
Localizare: hotelul este pozitionat intre receptia complexului si hotel Piatra Craiului.
Hotelul Bucegi are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere: 69 camere duble matrimonial, televizor si baie proprie cu cada si dus; 2 camere duble twin, cu 2 paturi, televizor si baie proprie cu cada si dus; 7 garsoniere cu pat matrimonial si canapea extensibila (maxim 4 locuri), televizor si baie proprie cu cada si dus
Alte facilitati: lobby la fiecare etaj; balcon sau terasa la toate camerele; lift; centrul SPA la parterul hotelului (piscina, sauna uscata, sauna umeda, jacuzzi, masaj).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.