Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Faleza Hotel by Vega


Descriere

Hotelul Faleza clasificat la categoria de 2 stele, construit pe 6 nivele, are o capacitate de 120 de locuri, in camere duble, camere cu un pat, apartamente cu un dormitor si apartamente cu doua dormitoare, a fost modernizat in anul 2006.


Toate spatiile de cazare au balcoane cu vedere panoramica spre Dunare, sunt dotate cu frigidere, telefoane, aparate TV, conectate la reteua de cablu, fax si grupuri sanitare cu cada.


Restaurantul Faleza, categoria de 2 stele are o capacitate de 210 locuri dispuse in 3 saloane si o terasa in aer liber cu 40 de locuri. Pe langa functionarea obisnuita in regim clasic, restaurantul se preteaza pentru organizarea unor actiuni diverse: intalniri, aniversari, mese festive etc.


Sala de conferinte are o capacitate de 200 locuri si este dotata corespunzator pentru simpozioane, intalniri de afaceri etc.


Hotelul mai dispune de bar de zi cu 40 de locuri, sala de biliard, salon de infrumusetare si intretinere corporala.


Posibilitati de agrement pentru clienti:


- vizitarea orasului, printre obiective numarandu-se: Biblioteca V.A.Urechea, Catedrala, Muzeul de arta contemporana, Bulevardul cu Tei si Parcul Brates, Portul fluvial etc.


- spectacole la Teatrul dramatic si Teatrul muzical N.Leonard.


- pescuitul la Dunare sau Lacul Brates.


- croaziere pe Dunare.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.