Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMMON ZEUS


Descriere

Locatie

Peninsula Kassandra, la 300 m de centrul statiunii Kallithea, la 80 km de aeroportul "Macedonia" din Salonic. Suprafața totală de 5.000 mp. Cladire cu cinci etaje. Prima linie de coastă. Hotel complet renovat în anul 2018.

 


Recomandari

Plajă lungă cu nisip, camere luminoase spațioase, restaurant, baruri, acces la internet, fitness, sporturi acvatice, servicii bune. Aproape de hotel se afla statiunea Kallithea, cu cele mai populare cluburi de noapte și discoteci din Halkidiki. Hotelul este recomandat pentru toate categoriile de turiști.


Descriere camere

Total 126 camere: Deluxe Doubles GV/SV (~21 mp), Premium Deluxe Rooms GV/SV (~21 mp), Suites Deluxe 2-Bedroom Premium/SV (~43 mp). Există camere conectate.

Facilitati camere: aer condiționat, frigider / mini-bar (la cerere), TV prin satelit, televizor LED 32", telefon direct, duș, uscător de păr, set de baie, seif (gratuit), acces gratuit la internet WIFi, ceainic electric (cu excepția suitelor), balcon.
Patut pentru copii - gratuit. La sosire - 2 sticle de 0,5 litri de apă în cameră.

Double Deluxe GV (~ 21 mp) Renovate în 2017. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Double Deluxe SV (~ 21 mp) Renovate în 2017. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Premium Deluxe Room GV (~ 21 mp) Renovate în 2016. Pat king size.
Premium Deluxe Room SV (~ 21 mp) Renovate în 2016. Pat king-size.
Suite Deluxe 2-Bedroom Premium SV (~ 43 mp) Camere noi. 2 incaperi, una cu trecere si pat dublu și un dormitor principal separat cu o usa, cu pat dublu și zonă de living, 2 băi, set de baie de marcă, cafetiera Nespresso, halate de baie și papuci, o sticlă de vin (la sosire), mini bar (gratuit la sosire).


Toate camerele sunt pentru nefumători. Pentru fumat în cameră se percep amenzi. Fumatul este permis doar pe balcon.


Serviciul de curatenie in camere - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 2 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.