Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANTHEMUS SEA BEACH HOTEL


Descriere

Locatie

Peninsula Sithonia, coasta Elia, la 6 km de Neos Marmaras, la 10 km de Nikiti, la 10 km de Clubul de Golf Porto Carras, la 95 km de Aeroportul Macedonia din Salonic. Constă din 2 clădiri cu trei etaje: centrala și clădirea cu suite. Suprafața totală de 38.000 mp.


Recomandari

O vastă zonă verde pe coasta pitorească, plajă de nisip magnifică, gamă largă de camere confortabile, restaurante și baruri, internet, club pentru copii și animație, programe sportive și de divertisment pentru adulți, Spa.


Descriere camere

Total 200 camere: Doubles Superior GV/SV or PV (~26-28 mp), Junior Suites GV/PVor SV/FSV (~32-38 mp), Deluxe Suites GV/SV or PV (~42-53 mp), Maisonettes GV (~42-52 mp), Maisonettes SV or PV (~42-52 mp), Wellness Suites Ground Floor Front Sea/Private Pool (~54 mp).


Facilitati camere: aer condiționat individual, mini frigider, telefon cu linie directă, TV prin satelit (canale rusești), internet Wi-Fi gratuit, seif electronic (gratuit), cadă / duș, uscător de păr, set de baie, facilități pentru preparare cafea și ceai, halate de baie și papuci, balcon / terasă.
Tip pat suplimentar - canapea pliabilă.


Doubles Superior GV (~ 26-28 mp) 2 paturi de o persoana, 2 televizoare, cadă cu hidromasaj.
Doubles Superior SV or PV (~ 28 mp) 2 paturi de o persoana, 2 televizoare, cadă cu hidromasaj.
Junior Suite GV (~ 32-38 mp) Zona de zi combinată și dormitor, 2 paturi de o persoana sau un pat dublu și o canapea, baie cu cadă și duș separat.
Junior Suite SV or PV (~ 32-38 mp) Zona de zi combinată și dormitor, 2 paturi de o persoana sau un pat dublu și o canapea, baie cu cadă și duș separat.
Junior Suite FSV (~ 32-38 mp) Zona de zi combinată și dormitor, 2 paturi de o persoana sau pat dublu și canapea, baie cu cadă și duș separat.
Deluxe Suite SV or PV (~ 42-53 mp) Dormitor și camera de zi separate printr-o ușă glisantă, pat dublu și canapea, 2 televizoare, aparat de cafea Espresso, baie cu cadă și duș separat, cadou de bun venit.
Maisonettes GV (~ 42-52 mp) Stil duplex, la etajul inferior - living / dormitor, la etaj - dormitor cu ușă, pat dublu sau 2 paturi de o persoana și o canapea; 2 televizoare, 2 aparate de aer condiționat, aparat de cafea Espresso, la fiecare etaj există o baie, cadă și duș separat, cadou de bun venit.
Maisonettes SV or PV (~ 42-52 mp) Stil duplex, la etajul inferior - cameră de zi / dormitor, la etajul superior - dormitor cu ușă, pat dublu sau 2 paturi single și o canapea; 2 televizoare, 2 aparate de aer condiționat, aparat de cafea Espresso, la fiecare etaj - baie, cadă și duș separat; cadou de bun venit.
Wellness Suite Ground Floor Front Sea / Private Pool (~ 54 mp) Situate la parter - acces direct la mare, piscină încălzită privată (14 mp, temperatura apei 25-27 grade), pat dublu și ușă glisantă - living cu canapea, baie cu jacuzzi, TV și duș, lenjerie de înaltă calitate, aparat de cafea Espresso. Masaj gratuit (25 de minute) de persoană în centrul SPA al hotelului (cu o ședere minimă de 3 nopți).


Serviciu zilnic de menaj, schimb de lenjerie - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.