Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANTIGONI BEACH


Descriere

Locatie

Peninsula Sithonia, in Trani Amouda, la 800 de m distanta de localitatea Ormos Panaghias; la 3,5 km de Agios Nikolaos, la 90 km de aeroportul "Makedonia" Salonic. Se compune dintr-o cladire cu 2 etaje si o cladire cu un singur etaj, pe o suprafata de 8.000 mp. Lucrari de mentenanta efectuate anual.


Recomandari

Hotel elegant de patru stele, situat langa plaja cu nisip. Teritoriu frumos, vederi panoramice, restaurante, baruri, piscină, servicii de calitate. Ideal pentru o vacanta relaxanta si confortabila pentru toate categoriile de turisti.


Descriere camere

Hotelul dispune de un numar de 48 de camereDoubles Deluxe SV(~25 mp), Junior Suites (~35 mp), Deluxe Suites (~50 mp), Executive Suites (~95 mp)

Facilitati camere:  aer conditionat individual, mini-bar(contra cost), telefon direct, TV prin satelit, TV plasma, acces gratuit la internet Wi-Fi, seif (gratuit),  baie (dus, hidromasaj- in unele camere), uscator de par, set de toaleta, balcon/terasa.

Double Deluxe SV Camere situate la etaje diferite, vedere spre mare.

Junior Suite Camere situate in cladirea principala, la primul etaj. Living si un dormitor, o terasa mare. Apartamente ideale pentru familiile cu copii.

Deluxe Suite  Camere situate la etajul al doilea al cladirii principale, vedere spre mare. Un living confortabil, un dormitor, o baie mare, un set de ceai / cafea (ceainic electric),aparat de cafea Nespresso, jacuzzi pe balcon. Servicii de menaj - de doua ori pe zi, schimbarea lenjeriei - la fiecare doua zile.

Executive Suite Suita de familie este situata la ultimul etaj. Living cu o canapea extensibila, o bucatarie mica (chiuveta, ceainic electric, aparat de cafea Nespresso), doua bai (una cu cada jacuzzi, cealalta cu un dus cu hidromasaj), doua dormitoare separate (pat dublu si doua paturi single), balcon . Servicii de menaj - de doua ori pe zi, schimbarea lenjeriei - la fiecare doua zile.

Camere pentru nefumatori.

Serviciu zilnic de menaj si schimbarea lenjeriei - la fiecare 3 zile.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.