Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Danai Beach Resort - Villas (Nikiti - Sithonia)


Descriere

Locatie

Peninsula Sithonia, in Nikiti, la 2,5 km de Metamorfosi, la 90 km de aeroportul Macedonia din Salonic.


Recomandari

Inclus in colectia celor mai bune hoteluri de lux din lume, "The Leading Hotels of the World". 

Hotel rafinat, situat pe frumoasa coasta a Marii Egee. Format din 9 cladiri si vile (cu unul si doua etaje si unul cu trei etaje). Apartamente si vile spatioase si confortabile, design unic, restaurante, baruri, piscina, piscina privata, room service, magazine, un club pentru copii, un centru spa de lux, servicii de conferinta. Aerul curat al acestui paradis, vegetatia luxurianta de-a lungul plajei cu nisip magnific fac din acest loc unul perfect pentru relaxare. Un loc ideal pentru o vacanta de neuitat, exclusivista.


Descriere camere

Total 62 camere: Junior Suites (~30-35 mp), Deluxe Junior Suites (~35-40 mp), Suites (~42-58 mp), Danai Suites (~75 mp), Two Bedroom Suites (~80 mp), Executive Two Bedroom Suites SV (~120 mp), Pool Suites Small Garden/SV (~55-60 mp), Suite Panorama 2-Bedroom SV (~145 mp), Presidential Suite (~125 mp), Executive Suite Private Pool SV (~75 mp, terasa cu piscina - 60 mp), Honeymoon Executive Pool Suite SV (~75 mp, terasa cu piscina - 70 mp), Mediterranean Suites SV (~190 mp), Danai Villa SV (~195 mp), Green Pearl Villa SV (~450 mp), The Mandarin Villa SV (~750 mp), The White Villa SV (~950 кв.м), The Villa of the Blue Riviera SV (~450 mp), The Villa of the Greek Riviera.


Facilitati camere: aer condiționat, încălzire, seif (gratuit), minibar, TV prin satelit, sistem muzical Bose Wi-Fi, telefon, uscător de păr, internet Wi-Fi gratuit, baie de marmură halate de baie, balcon / terasă mobilata.

Junior Suite (~ 30-35 mp) Living și dormitor open plan.

Deluxe Junior Suite (~ 35-40 mp) Living și dormitor open plan.

Two Bedroom Suite (~ 80 mp), 2 dormitoare, dintre care unul cu living, 2 băi, balcon mare.

Executive Two Bedroom Suite (~ 120 mp) Vedere la mare. 2 dormitoare, dintre care unul cu living, 2 băi, balcon mare.

Suite Panorama 2-Bedroom SV (~ 145 mp) Vedere la mare. 2 dormitoare, dintre care unul cu living, 2 băi, un balcon mare.

Suite (~ 42-58 mp) Dormitor și living in plan deschis, în unele suite - șemineu din marmură.

Pool Suite (~ 55-60 mp) Grădină mică, piscină privată încălzită. Dormitor open plan și living cu un perete de sticlă, vedere spre terasa privată, piscină încălzită. Baie cu cadă și duș.

Danai Suite (~ 75 mp) Dormitor in plan deschis și living cu șemineu, terasă spațioasă, 2 băi.

Presidential Suite (~ 125 mp) Posibilitate de conectare cu Junior Suite. Situate la etajul 2 al clădirii principale, cu vedere la mare. Dormitor, living cu șemineu, 2 băi (într-una - hidromasaj și duș), Hi-fi stereo.

Executive Suite Private Pool SV (~ 75 mp, terasă cu piscină - 60 mp) Camere cu terasă mare și piscină privată încălzită (apă dulce), vedere frontală la mare. Dormitor separat și living cu șemineu, baie de marmură cu baie și duș, stereo Hi-Fi.

Honeymoon Executive Pool Suite (~ 75 mp, terasa cu piscina - 70 mp) Camere cu terasa mare si piscina privata incalzita (apă dulce), vedere frontală la mare. Dormitor separat și living cu șemineu. Baie de marmură cu cadă și duș, Hi-fi stereo.

 

Villa of Green Pearl (~ 450 mp) Două dormitoare de lux, cu vedere la mare (lenjerie  de mătase și bumbac de înaltă calitate), culori calde. Primul dormitor cu șemineu din marmură albă, în stil neoclasic, decorat cu cristale de art deco, sfeșnice și o oglindă lucrată manual. Fiecare dormitor are baie proprie, finisată cu marmură. Mobilier fabricat manual din lemn (în stil retro), pat dublu king-size, perne moi. Una dintre băi are o fereastră largă cu vedere la grădină, duș cu hidromasaj, ușă din sticlă transparentă și o cada mare. Piscină cu încălzire și iluminat pe timp de noapte, vedere la mare, grădină.

 

Mediterranean Suite (~ 190 mp) Vedere la mare, balcon mare, ferestre din podea până în tavan, uși glisante la living-ul elegant, dormitor separat, șemineu, baie de marmură cu cadă și duș separat.

Danai Villa (~ 195 mp) Vila situata pe deal, 2 dormitoare. Terasă privată cu piscină încălzită privată, vedere frontală la mare. Un dormitor cu un perete de sticlă, vedere la mare, al doilea dormitor - cu terasă, living cu șemineu), 2 băi, 2 televizoare.

Mandarin Villa (~ 750 m) 2 dormitoare, 2 băi (cada și duș), șemineu din marmură, oglinzi cu design venetian antic, masă decorata cu corali, living cu o chicinetă, dulap. Terase spațioase duplex cu vedere la mare, pat cu baldachin la o piscină privată încălzită și o zonă de luat masa, jacuzzi în aer liber. La nivelul inferior există un alt dormitor și o baie (pentru personal).

The White Villa (~ 950 mp) Vilă cu două nivele. 4 dormitoare, 4 băi, chicineta, masă și scaune, living cu șemineu din marmură. Terasa spațioasă cu două nivele, cu vedere la mare (la nivelul superior - piscina privata incalzita), canapele de lux și scaune, pat cu baldachin, la nivelul inferior (cu vedere la mare) - jacuzzi în aer liber.

The Villa of the Blue Riviera (~ 450 mp) Grădină (~ 700 mp) - lămâi și portocali, pini. Piscină privată, jacuzzi în aer liber. 3 dormitoare spațioase, 2 băi de marmură, 2 toalete suplimentare, living mare cu bar și bucătărie. Pianul în living oferă o alternativă pentru o cină privată (la cerere).
Vila are propriul centru de wellness, lângă dormitor. Relaxați-vă în paturi confortabile de masaj, baie de marmură, canapea elegantă, opere de artă.
Acoperișul glisant al sufrageriei permite oaspeților să viseze sub cerul albastru grecesc. Vila oferă o ședere confortabilă de lux.


The Villa of the Greek Riviera
2 vile împreună - Vila Verde Pearl (450 mp) și Vila Danai (195 mp). O alegere excelentă - vilă cu două etaje, vederi uimitoare la Marea Mediterană. 4 dormitoare, 4 băi, bucătărie, 2 camere de zi, 2 piscine încălzite, zone de luat masa închise și deschise. Stil elegant, dressing spațios, bai din marmura italiană cea mai bună, cada cu hidromasaj și duș cu hidromasaj. Camere de zi luxoase cu mobilier tapitat rafinat. La nivelul inferior, o piscină cu o masă și scaune, o scară largă duce la nivelul superior cu o a doua piscină și un lounge mare în aer liber.

Curățenie in camere - de 2 ori pe zi, în camere - flori proaspete.

Pentru vile se pot oferi servicii majordom (la cerere).


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.