Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IKOS OCEANIA


Descriere

Locatie

Peninsula Kassandra, la 2 km de centrul stațiunii Nea Moudania (15 minute de mers pe jos), la 50 km de aeroportul "Macedonia" din Thessaloniki.
Complexul este format dintr-o clădire principală și 5 clădiri anexe.


Recomandari

Resortul de lux este situat pe suprafata de 150.000 mp, spatiu verde cu acces la plajă privată 350 de metri lungime, împrejmuită de păduri de pini și măslini. Este format dintr-o clădire principală și cinci clădiri cu 3 etaje. Hotelul se distinge prin servicii de calitate, programe de divertisment variate, designul elegant al camerelor, centru Spa modern.


Descriere camere

Total 290 camere: Promo Double Rooms (~ 30 mp, terasă), Superior Double Rooms SV / SSV (~ 30 mp, terasă), Junior Suites SV (~ 35 mp, terasă), Junior Suites Pr. Garden (~ 35 mp, gradină privată), Family Rooms Sea View (~ 60 mp), Panorama Junior Suites SV (~ 35 mp, terasă), One Bedroom Family Suites SV (~ 48 mp, terasă), One Bedroom Family Suites Pr. Garden (~ 48 mp, gradină privată).


COLECTIA IKOS DELUXE: Deluxe Junior Suites SV (~ 37 mp, balcon), Deluxe Junior Suites Private Garden (~ 37 mp, gradină privată), Deluxe One Bedroom Family Suites SV (~ 55 mp, balcon/terasă), Deluxe Two Bedroom Family Suites SV (~ 75 mp, balcon), Deluxe Two Bedroom Family Suites Private Garden (~ 75 mp, terasă, gradină privată).

Facilități camere: baie cu cadă/ duș (unele camere doar duș), oglindă pentru machiaj, halate de baie și papuci, uscător de păr, articole de toaletă de lux Anne Semonin, un pat dublu queen-size sau două paturi de o singură persoană; Smart TV cu plasmă, TV prin satelit (canale rusești și muzicale), CD / DVD player, acces Wi-Fi gratuit, telefon, aer condiționat, seif electronic, mini-bar / frigider (umplut zilnic), set ceai sau cafea, cafea la aparat Nespresso, fierbător de apă. Pregătirea de seară pentru culcare. Pardoseală - gresie ceramică. Room - Service 24 de ore.

Promo Double Room GV (~ 30 mp) Terasă, pat dublu sau 2 paturi de o persoană.

Superior Double Room SV/SSV (~ 30 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Junior Suite SV (~ 35 mp) Plan deschis, zonă de living, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, vedere la mare.

Junior Suite Pr. Garden (~ 35 mp) Plan deschis, zonă de living și dormitor cu 1 pat dublu sau 2 paturi de o persoană, o terasă mobilată și o grădină privată.

Family Room Sea View (interconectate) (~ 60 mp) 2 camere comunicante, un pat dublu, 2 paturi de o persoană, 2 băi, vedere la mare.

Panorama Junior Suite SV (~ 35 mp) Plan deschis, living, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, vedere panoramică la mare.

One Bedroom Family Suite SV (~ 48 mp) sunt situate la primul etaj cu o terasă (parter). Living și dormitor separat, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, canapea.

One Bedroom Family Suites Pr. Garden (~ 48 mp) sunt situate la primul etaj cu o terasă (parter) și o grădină privată. Living și dormitor separat, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, canapea.

COLECTIA IKOS DELUXE

Deluxe Junior Suite SV (~ 37 mp) Plan deschis, living cu canapea, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, balcon, vedere la mare. Oaspeții care stau în această cameră pot folosi plaja și piscina Deluxe Collection.

Deluxe Junior Suite Private Garden (~ 37 mp) Plan deschis, zonă de living cu canapea, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, grădină privată. Oaspeții care stau în această cameră pot folosi plaja și piscina Deluxe Collection.

Deluxe One Bedroom Family Suite SV (~ 55 mp) dormitor separat, pat dublu, living cu canapea, balcon, vedere la mare. Oaspeții care stau în această cameră pot folosi plaja și piscina Deluxe Collection.

Deluxe Two Bedroom Family Suite SV (~ 75 mp) Living cu canapea, dormitor principal cu baie (cu cadă și duș) și pat dublu, dormitor pentru copii cu baie (duș) și 2 paturi de o persoană, 3 televizoare, balcon, vedere la mare. Oaspeții care stau în această cameră pot folosi plaja și piscina Deluxe Collection.

Deluxe Two Bedroom Family Suites Private Garden (~ 75 mp) Living cu o canapea, dormitor principal cu baie (cu cadă și duș) și pat dublu, dormitor pentru copii cu baie (duș) și 2 paturi de o persoană, 3 televizoare, terasă cu șezlonguri, grădină privată. Oaspeții care stau în această cameră pot folosi plaja și piscina Deluxe Collection.

Privilegii suplimentare pentru oaspeții Deluxe Collection:

Serviciu de concierge, check-in / check-out, împachetare și despachetare a bagajelor. Geantă exclusivistă pentru plajă, 2 tratamente gratuite pe cameră la Spa (masaj "gât și spate"), o cină specială pe mare, o sticlă de șampanie Taittinger în cameră la sosire, băuturi premium în mini-bar, set premium în baie, meniu îmbunătățit pentru comenzi în cameră, un meniu de perne, un cadou de rămas bun, un DVD-bibliotecă de filme pentru copii, Playstation 4 ( la cerere).

Servicii exclusiviste - piscină pentru oaspeții Colecției Deluxe, o zonă specială pe plajă, servicii speciale pe plajă (inclusiv gustări și cocktailuri).


Servicii pentru luna miere de la hotel: (la check-in trebuie prezentat certificatul de căsătorie).
Cina romantică cu lumânări;
O sticlă de șampanie la sosirea la hotel;
Un cadou de rămas bun.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.