Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Camerele sunt echipate cu DVD si CD player, tv prin satelit, facilitati pentru cafea si ceai si ele toate includ balcoane mobilate sau terase. Spa-ul are 7 camere de tratament si include o piscina acoperita incalzita. In acest hotel clientii pot gusta o varietate de mancaruri in stil bufet si meniuri a-la-carte. Printre optiunile oferite de catre hotel se numara si feluri de mancare grecesti, italiene, asicatice si internationale.

LOCALIZARE

Oraşul Nea Moudania se găseşte la 10 minute de mers pe jos, iar oaspeţii pot ajunge în centrul acestuia şi cu serviciul zilnic de transfer gratuit oferit de hotel. Aeroportul internaţional Salonic este la 30 de minute cu maşina.

FACILITATI GENERALE

Amplasat într-un golf privat din Nea Moudania, Ikos Oceania oferă o piscină infinită în formă de lagună. Pe plajă, oaspeţii beneficiază gratuit de băuturi, şezlonguri şi umbrele.

FACILITATI CAMERE

Camerele de la Ikos Oceania sunt decorate elegant în culori pastelate. Sunt dotate cu DVD şi CD player, TV prin satelit şi facilităţi pentru prepararea de cafea şi ceai. Toate camerele includ balcoane sau terase mobilate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie