Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO CARRAS - SITHONIA BEACH


Descriere

Locatie

Peninsula Sithonia, situata la o distanta de 2 km de Neos Marmaras, la 110 km de aeroportul "Makedonia" Salonic. Barca statiunii Neos Marmaras efectueaza excursii la orice ora, plimbare cu mini-tren pe teritoriul statiunii.


Recomandari

Hotelul face parte dintr-un complex hotelier unic - Porto Carras Grand Resort. Dispune de ponton privat, 3 heliporturi, centru de echitatie, centru Spa de lux, o gama variata de camere, parc acvatic, terenuri de sport, club pentru copii, parc de distractie si divertisment pentru copii. Zona verde amenajata, marea limpede, aerul curat al padurilor de pini si serviciile profesionale creaza atmosfera perfecta pentru petrecerea unui sejur confortabil si relaxant. Hotelul este potrivit pentru toate categoriile de turisti. Aici puteti degusta si urmari procedura de obtinere a vinului provenit din podgoriile Porto Carras. In complex functioneaza unul dintre cele mai mari cazinouri din Europa.


Descriere camere

Total 487 camere: 346 Superior Single & Double Guestrooms GV / SSV / SV (~ 18-36 mp), Junior Suites GV / SSV (~ 29-31 mp), Superior Family Rooms GV / SSV / SV (~ 34 -38 mp), Executive Suites GV / SV (~ 49-83 mp), Deluxe Suites GV / SV (~ 63-104 mp), Suites Family SV (~ 63-81 mp), Suites Family Comfort SV (~ 90-100 mp), Suites Family Privilege SV (~ 126 mp), Suites Family Premium SV (~ 130-170 mp), Suites Family Grand SV (~ 140 mp), Suites Presidential SV (~ 116 mp).

! La sosirea la hotel în timpul check-in-ului, oaspeții trebuie să furnizeze un card de credit ca o garanție a plății pentru un eventual consum suplimentar, în cazul în care oaspeții nu detin un card de credit, se va plati un depozit în avans de 100 de euro pe cameră.

Facilitati camere: aer condiționat individual, încălzire, TV satelit, televizor cu plasmă, telefon direct, acces la internet Wi-Fi (gratuit), radio, izolare fonică, uscător de păr, baie de marmură (cadă, set WC) halate de baie (in Executive Suites & Suites Deluxe), papuci, oglindă cosmetică și bărbierit, plapumă și perne, detectoare de fum, seif (gratuit), mini-bar (contra cost), balcon mobilat.

Superior Guestroom GV/SSV/SV- Pat dublu sau două paturi de o persoană și canapea extensibilă, mobilier modern.

Junior Suite GV/SSV- Dormitor cu un pat dublu și o zonă de relaxare cu o canapea extensibilă.

Superior Family Room GV/SSV/SV - O cameră (pat dublu și două paturi de o persoană / canapea extensibilă), separate de o ușă glisantă (în 57 camere).

Executive Suite GV/SV- Suită cu dormitor separat cu pat dublu și cameră de zi cu o canapea, mobilier modern, articole de lux pentru baie, halate de baie și papuci, toaletă separată în unele suite.

Deluxe Suite - mobilier de lux, cameră de zi spațioasă, cu zonă de luat masa și o toaletă separată (în unele camere), un dormitor cu un pat dublu, baie din marmură cu cadă și duș, un balcon mobilat, vedere la mare sau la terenul de golf.

Suite Family SV - Living cu canapea, 2 dormitoare duble, 2 băi, halate de baie și papuci.

Suite Family Comfort SV - 2 camere interconectate - Superior Double & Deluxe Suite. 2 dormitoare.

Suite Family Privilege SV - Cameră elegantă, cu zonă de luat masa, chicineta, 2 dormitoare duble, terasă.

Suite Family Premium SV - alcatuita din trei camere interconectate: Executive Suite & 2 Superior Doubles. 3 dormitoare.

Suite Family Grand SV - alcatuita din trei camere interconectate: Family Suite & 2 Superior Doubles. 4 dormitoare.

Suite Presidential SV - Living, 2 dormitoare cu paturi duble, 2 bai, terasa spatioasa, 3 balcoane.

Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei de 3 ori pe săptămână.
La sosire: 2 sticle de apă în frigider.
Paturi suplimentare - canapele pliabile/ pat standard.

Sithonia Suites programm
Programul Sithonia Suites (pentru Deluxe Suite, Executive Suite, Family Comfort Suite, Family Premium Suite, Family Grand Suite, Presidential Suite si pentru sejururi de peste 7 nopți). Scrisoare de întâmpinare în cameră. Serviciu de oaspeți exclusiv prin Relații cu clienții.
Room service: mic dejun continental gratuit în cameră, un vas cu fructe proaspete, o sticlă de apă minerală, halate de baie și papuci, curățătorie în cameră, internet Wi Fi gratuit.
Restaurante - oaspeții pot vizita restaurantul a la carte "Camera Albă" - de 2 ori pentru întregul sejur, fără taxă suplimentară, meniul setat.
Rezervări prioritare pentru nopți tematice (seara grecească, petreceri cu specific pescaresc și petreceri pe plajă).
Servicii de centru și spa de talasoterapie (acces gratuit) - saună, baie turcească, sala de gimnastică, piscină interioară cu apă de mare (pe persoană pe zi).
Plecare de la hotel - check-out târziu este în funcție de disponibilitate. Vă recomandam cu caldura să contactați departamentul de servicii pentru oaspeți - Guest Relations cu o zi înainte.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.