Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO SANI VILLAGE & SPA


Descriere

Locatie

Peninsula Kassandra, Sani Resort, la 80 km de aeroportul internațional din Salonic "Macedonia", la 45 de minute cu mașina, 20 de minute cu elicopterul. Complex de vile cu două etaje, alcătuit în totalitate din suite.
În 2015, hotelul a fost parțial renovat.

 

 

 


Recomandari

PORTO SANI este un hotel elegant care combină armonios atmosfera relaxată a unui club privat, confortul rafinat și natura uimitoare a coastei grecești. Situat în apropierea portului pitoresc SANI MARINA, unde se concentrează întreaga viață culturală a stațiunii. Principalul punct de atracție al hotelului este frumusețea minunată a grădinii, cu o piscină în stil lagună încălzită, populara atât pentru copii, cât și pentru părinții lor. Hotelul urmărește tendința unui stil de viață sănătos si dispune de unul dintre cele mai bune centre spa din Europa - Spa Suite by Anne Semonin.


Descriere camere

Total 99 apartamente: Promo Suites, Suites Upper Floor GV/PV (~55 mp), Suites Ground Floor GV/PV (~55 mp), Deluxe Suites PV or Marina View (~60 mp), Two Bedroom Family Suites GV/PV (~90 mp), Three Bedroom Family Suites GV (~145 mp).


Facilitati camere: vedere la grădină sau la piscină. Ferestre de la podea la tavan. Pat dublu king-size, saltea ultra-confortabilă DReam Bed, lenjerie de pat exclusivistă, perne suplimentare, TV satelit (canale muzicale), CD / DVD player, internet Wi-Fi gratuit, jocuri (PlayStation, Wii) la cerere, sistem difuzor pentru iPod și iPhone, telefon, seif electronic (gratuit), aer condiționat, minibar, facilitati pentru preparare ceai și cafea, cafetiera Nespresso. Baie de marmură, spațioasă (jacuzzi, duș separat cu efect de ploaie, 2 chiuvete), oglindă de machiaj, uscător de păr, halate de baie de lux, papuci, cântare și articole de toaletă exclusiviste Anne Semonin. Terasă / balcon cu mobilier din rattan. Podele din marmură. Curățenie în timpul sejurului în cameră și livrarea ziarelor zilnice (la cerere). Room service non-stop. La sosire, oaspeții sunt însoțiți în cameră; o sticlă de vin grecesc și coș cu fructe. Curatenie in camere și schimbarea lenjeriei - zilnic.
Promo Suite - camera de categorie nedeterminată, la tarife speciale.

Suites Upper Floor GV / PV Situate la etajul 2. Dormitor și cameră de zi. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, canapea / pat pliabil.
Suites Ground Floor GV / PV Situate la etajul 1, cu grădină privată. Dormitor și cameră de zi. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, canapea / pat pliabil.

Deluxe Suite PV / Marina View Cu balcon. Vedere la piscină sau la port. Constau dintr-un dormitor separat și cameră de zi. Situate la etajul 2. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, canapea / pat pliabil.

Two Bedroom Family Suites GV / PV Situate la etajul 1, cu grădină privată, vedere la grădină sau la piscină. 2 dormitoare, living spațios, 2 băi, pat dublu și 2 paturi de o persoană, canapea / pat pliabil.

Three Bedroom Family Suites GV Situate la etajul 1, cu grădină privată sau la etajul 2, cu balcon, 3 dormitoare, living separat, 3 băi, pat dublu și 2 paturi de o persoană, canapea / pat pliabil.

2018 - Serviciu de majordom!
Sani Resort este renumit pentru cele mai înalte standarde ale serviciilor. Serviciul Butler este un serviciu nou, datorită căruia fiecare moment al vacanței dvs. va fi cu adevărat de neuitat. Personalul calificat a primit o pregătire specială și este certificat de British Butler Institute. În timpul șederii dvs. în hotel și în afara acestuia, vă veți bucura de toată atenția.
Serviciul Butler este oferit gratuit tuturor oaspeților care stau în apartamente cu două și trei dormitoare la Hotelul Sani Dunes.
Înainte de sosire, majordomul dvs. se va asigura că toate solicitările și dorințele dvs., inclusiv pregătirea meselor speciale și dietetice, sunt îndeplinite. Dacă în timpul sejurului sărbătoriți un eveniment important pentru dvs., majordomul vă va ajuta să rezervați un restaurant, precum și să urmați toate pregătirile necesare.
În timpul sejurului dvs. - La sosire, veți fi întâmpinat de șoferul dvs. personal, care vă va aranja rapid check-in-ul, vă va asigura că bagajele dvs. sunt livrate rapid în camera dvs. și, de asemenea, vă ajută să aranjați și să vă împachetați bagajele. El va încerca să satisfacă toate dorințele dvs., de la rezervarea de mese în restaurante la curățarea camerei de seară la un moment convenabil pentru dvs. Butlerul este la dispoziția dumneavoastră pe întreaga dvs. vacanță.
La momentul plecării de la hotel - majordomul va încerca să vă facă plecarea din hotel cât mai calmă și mai confortabilă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.