Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POSSIDI HOLIDAYS RESORT


Descriere

Locatie

Peninsula Kassandra, la 2 km de centrul Possidi, la 7 km de Fourka, la 25 km de Kallithea, la 25 km de Afitos, la 100 km de aeroportul "Macedonia".


Recomandari

Hotel rafinat situat pe linia de coasta, la marginea unei paduri de pini. Este alcatuit dintr-o cladire principala si cladiri bungalouri cu doua etaje. O gama larga de camere si suite confortabile, restaurant, taverna, bar, internet, sali de conferinta, centru fitness, activitati sportive, servicii premium. Apusuri de soare spectaculoase, vedere spre mare si spre Muntele Olimp.


Descriere camere

Total 124 camere: Singles MV & Double Rooms MV (~25 mp), Double Bungalows SV (~25 mp), Doubles Superior SV (~25-27 mp), Family Rooms MV/SV (~30 mp), 5 Executive Suites SV (~45 mp).

Facilitati camere: aer condiționat centralizat cu telecomanda, TV satelit, internet Wi-Fi gratuit, frigider / mini-bar (la cerere), telefon, seif (contra depozit), uscător de păr, baie / duș, uscător de haine, balcon / terasă.
Tip pat suplimentar - canapea.

Single Room (dbl for sgl use) Cameră dublă. 2 paturi de o persoană (combinate), canapea (nu este pliabilă).
Double Room MV (~ 25 mp) 2 paturi de o persoană (combinate), canapea (nu este pliabilă).
Double Bungalow SV (~ 25 mp) 2 paturi de o persoană (combinate), canapea (nu este pliabilă).
Double Superior (~ 25-27 mp) Design elegant, vedere la mare. 2 paturi de o persoană (combinate), canapea (nu este pliabilă).
Family Room MV / SV (~ 30 mp) O cameră spațioasă, 3 paturi de o persoană și canapea. Situate în clădirea centrală și în bungalow.
Executive Suite (~ 45 mp) 2 camere, dormitor și cameră de zi, halate de baie, terasă, mobilier de lux. Pat dublu în dormitor și canapea (sau 2 canapele care nu se pliaza) în camera de zi.


Serviciul de curatenie in camere - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.