Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pleiada Boutique Hotel este unicul hotel de cinci stele din regiunea Moldovei. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita si retrasa a Iasului. La doar sapte minute de mers cu masina pana in centrul orasului, locul este o oaza de liniste, plin de sunetele naturii si de unde rasariturile si apusurile sunt un real spectacol.
Pleiada Boutique Hotel este locul ce imbina in mod ideal resursele generoase si cultura ospitalitatii. Hotelul este definit de eleganta clasica, in deplina armonie cu farmecul discret, exprimate prin piesele de mobilier, distributia camerelor, conceptul evenimentelor din cadrul hotelului si a parteneriatelor culturale.
Cromatica mobilierului din camerele de 5 stele este inspirata de elementele naturii: Apa, Aer, Foc, Lumina, Pamant, Lemn. De asemenea, hotelul dispune si de patru apartamente. Camerele si apartamentele sunt dispuse pe cele cinci etaje ale hotelului.
Culorile, texturile si designul sunt alese de o echipa ce pune accent pe crearea unei ambiante linistite, evidentiind vizual si practic luxul si confortul.
Pleiada Boutique Hotel dispune de doua camere special adaptate pentru persoanele cu dizabilitati.
Oaspetii pot opta pentru serviciul gratuit de transfer de la si catre aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie