Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Villa Al Parco - Forio - Ischia


Hotelul Villa Al Parco 3* este situat in Forio, ce este un oras atractiv cu plaja insorita fiind renumit pentru parcul termal, Gradinile Poseidon.

Forio este considerat micuta bijuterie de la poalele Mount Epomeo.
Este situat la 13 km vest de Ischia Porto, un oras plion de viata, preferatul italienilor care sunt veniti aici in vacanta pentru nenumaratele sale restaurante, baruri si plaje.
Centrul Forio este dominat de Il Torrione, un turn de veghe datand din secolul al XV-lea, parte a unui sistem de 12 turnuri de observatie al atacatorilor sarazini care tot bantuiau prin zona.

Prezentarea oficiala a hotelului: www.villaalparco.com

Localizare: Hotelul se afla la 20 de minute de mers pe jos fata de centrul orasului, la 50 km de aeroportul din Napoli si la 500 metri de plaja San Francesco.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de: restaurant, parcare gratuita, bar, piscina, wifi (disponibili numai in zonele publice, si este gratuit).
Hotelul este situat la 150 metri de restaurantele Hotel Terme La Bagattella Ristorante, Pazzi Per la Pizza si Il Veliero.

Facilitati camera: Hotelul are in componenta sa 35 de camere ce dispun de unitate de climatizare, balcon, telefon, aer conditionat, baie cu cada, dus si uscator de par.
Camerele au o priveliste superba asupra gradinii.
Aerul conditionat se achita la receptia hotelului (10 eur/ camera).

Tariful nu include taxele de statiune:
De la 1 ianuarie pana la 31 martie si de la 1 noiembrie pana la 31 decembrie:
hotel 3* = 1 eur/persoana/zi
hotel 4* = 1,5 eur/persoana/zi
hotel 5* = 2 eur/persoana/zi

De la 1 aprilie pana la 31 octombrie:
hotel 3* = 2 eur/persoana/zi
hotel 4* = 3 eur/persoana/zi
hotel 5* = 4 eur/persoana/zi

Aceste taxe sunt valabile doar pentru primele 7 nopti de sejur. Ele vor fi achitate de turist direct la receptia hotelului.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie