Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Casa Leul


Descriere

Vila Casa Leul, aflata in apropiere de padurea din Jupiter si la doar 450 de metri de plaja cu nisip, ofera o gradina amenajata, cu o piscina mica, un teren de joaca pentru copii si acces gratuit la internet Wi-Fi.
Camerele sunt situate in 2 vile moderne, cu terasa in aer liber, fiecare camera fiind prevazuta cu un frigider, un balcon si TV prin cablu. Baia privata are un dus. Aerul conditionat este disponibil la un cost suplimentar.
Oaspetii au la dispozitie o bucatarie si o sala de mese la parterul fiecarei vile, precum si facilitati de gratar in gradina.
Proprietatea se afla la 300 de metri de o statie de autobuz si la mai putin de 500 de metri de cateva restaurante. La cerere, se ofera jocuri de societate si servicii de transfer de la/la gara, aflata la 3 km.
Ospitalitatea traditionala , servicii de calitate si o servire profesionala va asteapta la Complex Casa Leul . Aceasta este destinatia turistilor care dupa o perioada de munca isi doresc un binemeritat concediu , deasemeni a acelora care apreciaza marea , adaugand un confort modern si servicii de calitate.
Prin modul cum este amenajat si dotat , complexul ofera conditii optime atat pentru tineri , familisti , copii , deasemeni pentru grupuri organizate si tabere


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.