Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL AMBASADOR a fost renovat, este situat in nordul statiunii, intr-o zona linistita, la 50 m de una dintre cele mai largi plaje private si la mai putin de 5 minute de mers pe jos de faimoasele plaje: H2O, Loft, Fratelli, Ego. Acesta are 6 etaje si 113 camere cu doua paturi, 12 duble superior si 4 apartamente cu dormitor.


Dotari si servicii
Hotelul pune la dispozitia turistilor: room-service, acces internet, lift, seif, schimb valutar, bar, restaurant, salon de infrumusetare.
Turistii au acces gratuit la: plaja, piscina exterioara, sauna, jacuzii, sala de gimnastica si loc de joaca pentru copii (atat exterior cat si interior).
Piscina exterioara este deschisa intre orele 09:00 - 19:00.
In ziua cazarii, turistii primesc de la receptia hotelului bratari si au obligatia sa le poarte intregul sejur.
Parcarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, fara rezervare.
Nu se accepta animale de companie.


Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Mic dejun - bufet suedez 07:30 - 10:00
Pranz - bufet suedez 13:00 - 15:00
Cina - bufet suedez 19:00 - 21:00
Pachetul All Inclusive:
Servicii si facilitati:
- Accesul gratuit la piscina hotelului cu sezlong si umbrela, in limita locurilor disponibile;
- Accesul gratuit la plaja, unde au asigurate umbrela si cate 2 sezlonguri/ zi/ camera, tichetele de sezlonguri se primesc zilnic de la receptia hotelului;
- Accesul gratuit la centrul SPA, sala de fitness, loc de joaca copii;
- Parcarea gratuita, aceasta se face in limita locurilor disponibile, fara rezervare;
- Servicii suplimentare contra cost: masaj, calcat, spalat.
Pachetul All Inclusive este tip bufet si include:
- Micul dejun cu bauturi incluse: apa, ceai, cafea - automate cafea (NESCAFE si DONCAFE), racoritoare din gama COCA COLA;
- Pranz cu bauturi incluse: apa, ceai, cafea - automate cafea (NESCAFE si DONCAFE), racoritoare din gama COCA COLA. Bere si vin (alb, rosu) la draft;
- Cina cu bauturi incluse: apa, ceai, cafea - automate cafea (NESCAFE si DONCAFE), racoritoare din gama COCA COLA. Bere si vin (alb, rosu) la draft.
Barul All Inclusive de la piscina functioneaza intre orele 10:00- 22:00; iar snack-urile se servesc intre orele 17:00 - 18:00.
Bauturi incluse la barul de la piscina: apa, ceai, cafea, racoritoare acidulate si neacidulate, bauturi alcoolice autohtone, bere draft, cocktail-uri.
Vinul se serveste doar in timpul meselor in restaurantul hotelului.
Pentru cazarea cu all inclusive, turistii beneficiaza in prima zi de cazare de cina, in zilele urmatoare de mic dejun, pranz, cina, iar in ziua eliberarii camerelor de mic dejun si pranz.


Dotari camere
Camerele duble au mobilier nou, TV, minibar, aer conditionat, internet, telefon, seif, baie proprie, uscator de par si balcon.
Camerele duble superior au mobilier nou, pat matrimonial, canapea extensibila, baie proprie, internet, aer conditionat, telefon, TV, minibar, uscator par, seif si balcon cu vedere catre mare.
Apartamentele sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, despartite prin usa. Au aceleasi dotari ca si camerele duble.




Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
MIC DEJUN:
- unul sau doi copii 0- 6.99 ani au gratuitate la cazare si mic dejun, fara a beneficia de pat suplimentar;
- copiii cu varsta 7 - 11.99 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar achita 50% din valoarea micului dejun;
- copiii peste 12 ani achita obligatoriu pat suplimentar, reprezentand 50% din valoarea unui loc de cazare si mic dejun integral;
ALL INCLUSIVE:
- unul sau doi copii 0- 6.99 ani au gratuitate la cazare si all inclusive, fara a beneficia de pat suplimentar;
- copiii cu varsta 7- 11.99 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar achita 50% din tariful de All Inclusive;
- copiii peste 12 ani achita obligatoriu pat suplimentar, reprezentand 50% din valoarea unui loc de cazare si masa integral.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.