Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Profil: Hotel Laguna a fost gandit pentru cei ce doresc ceva special si nou, cat si pentru oamenii de afaceri, sejururi turistice, evenimente, seminarii, conferinte, receptii private, expozitii, prezentari de moda si concerte.


Situare: Situat la intrarea in statiune, la 100 m de plaja, pe partea cu lacul, hotelul s-a deschis in anul 2007 si ofera prin designul avangardist un sejur perfect, definit prin stil si rafinament.

Info: Accesul la etajul IV se face printr-o scara extrem de spectaculoasa. Pe un suport solid din inox au fost montate trepte din sticla transparenta. Contrastul dintre finisajele in Intregime albe, raceala oferita de sticla si inox si caldura plantelor au un efect deosebit, fiind punctul de atractie al intregii amenajari. Seara, hotelul este scaldat intr-un spectacol de lumina arhitecturala astfel incat, ca o naluca, hotelul apare in culori diferite. Piscina, construita In 2010, inconjurata de pontonul de tec construit pe malul lacului Siutghiol si cocktailurile racoroase creaza o atmosfera incendiara in zilele si serile de vara. Hotelul dispune de o sala de conferinte, cu o capacitate de 30 de locuri cu videoproiector, ecran si flip chart.


Camere: Hotelul are 34 de camere din care 31 duble si 3 apartamente dotate cu baie proprie, TV, aer conditionat, balcon, uscator de par, frigider, telefon, seif si internet wireless.


Restaurant: Restaurantele sunt doua la numar, unul cu specific italian, ,,La Fenice', ce se afla la parterul hotelului, si ,,Salon Kmy's', pe malul lacului Siutghiol. Masa se mai poate servi si pe terasele sau pontonul hotelului de pe lacul Siutghiol.


Servicii gratuite: sauna, sala fitness, piscina, parcare


Servicii cu plata: spalatorie, masaj. Tratamentul se poate face in cadrul hotelului prin ozonoterapie.


Animale de companie: Accesul este permis sub stricta supraveghere.


Atractii in zona: Aqua Magic, Club tenis cu nocturna, Telegondola, cluburi: Crema Summer Club, Princess, Le Gaga, Ego, Fratelli.


Facilitati copii: Copiii cu varsta de pana in 3 ani au gratuitate la cazare cu mic dejun, iar copiii a caror varsta depaseste 3 ani platesc valoare integrala a unui mic dejun. Maxim 2 copii peste 3 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita valoarea micului dejun integral. Patul suplimentar se va achita la receptie, fara mic dejun.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.