Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Si urcand din vale-n munte ... vei descoperi doua din elementele ce au definit si definesc Maramuresul lemnul si apa, vei descoperi un loc care imbina armonios traditia, ospitalitatea si frumosul, un loc in care natura respira si traieste odata cu tine!

Un loc privilegiat de natura, inconjurat de munti si fagi, te ajuta sa petreci clipe de neuitat in cele trei cabane turistice GUTAI, TIBLES si PIETROSU denumite asa dupa vestitii munti ai Maramuresului. Stilul rustic al constructiilor este un mod de a iesi din artificialul acestei lumi, iar sentimentul pe care il incerci in momentul in care intri inauntrul cabanelor este de relaxare, de liniste, de evadare in natura si de detasare de cotidian.


Fiecare cabana cuprinde 5 camere cu pat matrimonial si un living spatios pentru relaxarea oapetilor. Toate camerele sunt dotate cu: mobilier rustic, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, cabins dus.


Decorul rustic ne aduce natura mai aproape, iar efectul provocat de acesta este unul linistitor si reconfortant.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie