Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Primera Dru Hotel SPA


Descriere

Primera Dru Hotel&Spa se afla in Tautii Magherus , la doar 8 km de Baia Mare si 35 de km de Cavnic. Primera Dru este un hotel nou, deschis la inceputul anului 2019, situat departe de agitatia orasului si care ofera posibilitatea petrecerii timpului liber prin intermediul aquapark-ului, a centrului SPA si a zonelor de relaxare.
Toate camerele hotelului sunt dotate cu birou, au baie privata cu articole de toaleta gratuite, aer conditionat.

Dubla standard: 22 mp dispune de: televiziune prin cablu, acces internet WI-FI gratuit, clima, acces cu cartela magnetica, geamuri fonoizolante, detector de fum, telefon, mocheta, suport de bagaj, seif, birou de lucru, lenjerii damasc, fotolii, kit de igiena, buretel de silicon pentru pantofi, uscator de par, halat de baie si papuci.

Dubla premium 29 mp: este mai spatioasa decat 1 dubla standard si dispune de :televiziune prin cablu, acces internet WI-FI gratuit, clima, acces cu cartela magnetica, geamuri fonoizolante, detector de fum, telefon, mocheta, suport de bagaj, seif, birou de lucru, lenjerii damasc, fotoliu extensibil, kit de igiena, buretel de silicon pentru pantofi, uscator de par, halat de baie si papuci.

Dubla deluxe: 33 mp, destinata cuplurilor care doresc o experienta romantica, fiind foarte spatioasa si dotata cu cada in dormitor dispune de Televiziune prin cablu, acces internet WI-FI gratuit, clima, acces cu cartela magnetica, geamuri fonoizolante, detector de fum, telefon, mochet, suport de bagaj, seif, birou de lucru, lenjerii damasc, fotolii, kit de igiena, buretel de silicon pentru pantofi, uscator de par, halat de baie si papuci.

Apartament: 43 mp, destinat familiilor cu 2 copii, oferind un spatiu generos compus din doua incaperi si o baie. Camerele sunt dotate cu pat matrimonial, canapea extensibila si mese de lucru. Apartamentul dispune de :televiziune prin cablu, acces internet WI-FI gratuit, clim, acces cu cartela magnetica, geamuri fonoizolante, detector de fum, telefon, welcome package (cafea si ceai), mocheta, suport de bagaj, seif, birou de lucru, lenjerii damasc, canapea extensibila, kit de igiena, buretel de silicon pentru pantofi, uscator de par, halat de baie si papuci.

Cu un design cochet si modern, inspirat din bistro-urile frantuzesti, restaurantul hotelului are o capacitate de 50 de locuri si este destinat atat oaspetilor hotelului, cat si publicului larg pentru a servi preparate din meniul acestuia, inspirat din bucataria internationala.
Turistii au acces gratuit la centrul spa al hotelului.si sala de fitness .
Acesta are sauna, hamam, baie de aburi.

Serviciile de masaj sunt contracost

Dru Relax este cetru SPA ce pfera turistilor piscine interioare, exterioare, Aqua Park, sauna, fantana de gheata dus emotional, sala de fitness.

Cu un design cochet si modern, inspirat din bistro-urile frantuzesti, restaurantul hotelului are o capacitate de 50 de locuri si este destinat atat oaspetilor hotelului, cat si publicului larg pentru a servi preparate din meniul acestuia, inspirat din bucataria internationala.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

In sezonului estival: checkout-ul se va putea face pana la ora 11:00 cel tarziu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.