Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Cheia - Complex Cheile Gradistei


Descriere

Complexul turistic Resort Moeciu este situat la 7 km de Castelul Bran si la 30 km de orasul Brasov. Va puteti caza in hotelurile si vilele complexului Resort Moeciu, puteti lua masa in restaurantul cu renume international sau puteti servi o bautura in pub-ul complexului. Spatiul generos si dotarile de exceptie fac din complexul hotelier Resort Moeciu locul ideal pentru activitatile de teambuilding sau agrement.

Motel Cheia 3* din cadrul complexului Cheile Gradistei va pune la dispozitie 61 de locuri de cazare in cele 27 de camere, dispuse pe 4 etaje.


Motelul se afla in zona centrala a complexului, in apropiere de restaurant si are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere: 8 camere duble, cu pat matrimonial, 7 camere triple, cu un pat matrimonial si un pat de o persoana, 12 camere duble twin, cu paturi separate.
Alte facilitati: living la fiecare etaj pentru reuniuni conviviale; 1 sala de conferinte pentru aproximativ 200 de persoane (capacitate maxima, doar cu scaune).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie