Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la 300m de mare si 100m Gara CFR.
Facilitati masa: mic dejun in sistem bufet suedez in salonul de mic dejun al hotelului.

Hotelul este format din P+5 cu lufturi si dispune de 341 de camere pe 3 corpuri, din care 331 superior si 5 apartamente. dispuse pe 5 etaje, camera de bagaje, parcare auto (in limita locurilor disponibile), pastrari valori, internet wireless gratuit in spatiile comune si in camere.

Incepand cu sezonul 2019 se modifica camerele tip standard in standard plus si sunt dotate cu TV, mini racitor, AC, baie renovate, parchet si balcon la camerele de la etaj.

Politica copii
Capacitate maxima 2 adulti + 2 copii.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
- maxim 2 copii in camera dubla;
- copii 0-6.99 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar;
- 1 copil 7-11.99 ani copilul beneficiaza de cazare gratuita (fara pat suplimentar), dar achita 50% din valoarea micului dejun;
- 2 copii 7-11.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita 50% din mic dejun, iar pentru al 2-lea copil se achita patul suplimentar conform ofertei;
- 1 copil peste 12 ani, copilul beneficiaza de cazare gratuita (fara pat suplimentar), dar achita micul dejun integral;
- 2 copii peste 12 ani, primul copil beneficiaza de cazare gratuita (fara pat suplimentar), dar achita micul dejun integral, iar pentru al 2-lea copil se achita patul suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.