Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HotelulBALEA se afla in statiunea Neptun, in apropierea hotelului DOINA.
Hotelul are300 camere duble. Camerele de la etaj au balcon. In anul 2019 s-au modernizat220 camere pe care le-am clasificat la 3 stele, iar restul au ramas incanemodernizate, cu o clasificare de 2 stele.
Dotari:
- toatecamerele au baie proprie, televizor, frigider minibar.
- camerelemodernizate au aer conditionat, tv LED, minibar nou, baie modernizata.
- in toatecamerele s-au schimbat saltelele, lenjeria si prosoapele.
Restaurantuleste deschis si are o terasa cu vedere la strada principala. Se pot servi toatemesel, meniu european cu servire a la carte.

Toate camerele hotelului sunt duble. Acestea au 2 paturisimple care sunt lipite, in majoritatea camerelor rezultand un pat de 1,8 mlatime.
In aceste camere exista posibilitatea de a monta un pat suplimentar culungimea de 1,2 m, pentru copil.
Intr-o camera se pot caza 2 adulti si un copil inpaturile lipite, iar al doilea copil in patul suplimentar.
Va informam ca incepand cu anul2021, s-a instituit taxa speciala de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi,taxa care se va incasa la receptia structurilor de cazare turisticaclasificata, de la persoanele care beneficiaza de serviciile de cazare ( persoanelepeste 18 ani ). Taxa constituie venit cu destinatie speciala , fiindutilizata pentru dezvoltarea infrasctucturii turistice si de intretinere adestinatiei turistice Mangalia si punerea in valoare a patrimoniului turisticdin Mangalia si statiunile aferente.
Va rugam sa informati toti turisti care au achizitionat, sau vor achizitiona,servicii la Hotel 2D resort & spa pentru a nu le creea neplaceriacestora in momentul cazarii.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.