Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Q Hotel (fost Hotel Albert)


Descriere

HOTEL Q este situat in nordul statiunii Neptun, la numai 300 m de plaja si dispune de un total de 103 camere dispuse in 2 corpuri astfel: corp 1 - 56 camere duble si 7 apartamente, corp 2 - 34 camere duble si 6 apartamente.

Dotari si servicii
Detine piscina exterioara, sezlonguri gratuite la piscina - in limita disponibilitatilor, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, jacuzzi, teren volei/ fotbal, gradina, foisor cu gratar, program artistic, internet, spatiu pentru pastrat bagaje, pastrare valori, parcare auto fara plata - in limita disponibilitatilor, acceptare carti credit.
Se accepta animale de companie de talie mica contra cost.

Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Mic dejun - bufet suedez;
Demipensiune - mic dejun bufet suedez + pranz sau cina in valoare de 60 lei/persoana/zi;
Pensiune completa - mic dejun bufet suedez + pranz si cina in valoare de 120 lei/persoana/zi.
Demipensiunea pentru programul Litoralul pentru Toti se serveste in regim Set Meniu variante fixe - vor fi 5 variante de meniu din care clientii vor alege unul singur. Acestia vor putea opta atat pentru demipensiune pranz cat si demipensiune cina.
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPII 0 - 12 ANI.

Dotari camere
Camerele duble - sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, TV LCD, minibar, grup sanitar propriu, aer conditionat si internet;
Apartamentele - au balcon, sunt deosebit de confortabile deoarece sunt alcatuite dintr-un dormitor spatios si living cu canapea de piele (extensibila).

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- primul copil 0 - 1.99 ani, gratuit cazare cu mic dejun inclus daca parintii opteaza pentru cazare cu mic dejun;
- al 2-lea copil 0 - 1.99 ani achita 44 lei/zi cu mic dejun inclus daca parintii opteaza pentru cazare cu mic dejun fara pat suplimentar;
- copiii de la 2 - 11.99 ani achita 56 lei/zi cu mic dejun inclus daca parintii opteaza pentru cazare cu mic dejun fara pat suplimentar sau 94 lei/zi cu mic dejun inclus cu pat suplimentar;
- copiii peste 12 ani achita 113 lei/zi cu mic dejun inclus daca parintii opteaza pentru cazare cu mic dejun.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.