Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL


Descriere

Localizare: Hotel Royal a fost dechis in anul 2003. Este situat la 300 de metri de plaja, nu departe de parcul de distractii Acvapolis. Hotelul a fost renovat in anul 2013.

Capacitate: 150 de camere duble si single, 14 etaje, 2 lifturi.

Facilitati Hotel: piscina exterioara, o noua piscina pentru copii cu 4 topogane, piscina interioara cu sectiune pentru copii, restaurant cu amfiteatru si terasa, lobby bar, pizza bar, bar la piscina, barbeque, loc de joaca pentru copii, centru medical cu cabine de masaj, sauna, solar, sala de fitness, magazine, internet, teren de sport multifunctional, exchange, seif, animatie, sala de conferinta, sezlonguri si umbrelute la piscina, wireless gratuit la lobby bar.

Info parcare: parcarea este contra-cost: 10 leva/masina/zi in limita locurilor disponbile si nu se poate rezerva/garanta din agentie.

Facilitati camere:
duble, duble superioare ( renovate complet anul trecut cu mobila noua si TV LCD ), single cu vedere panoramica la parc sau la mare. Toate camerele sunt dotate cu: balcon, aer conditionat, baie cu toaleta si uscator de par, Tv prin satelit, telefon, minibar.

All inclusive : Mese principale: (07:30- 10:00) mic dejun (12:00- 14:00) - pranz (18:00- 21:00) - cina *toate mesele se servesc tip bufet in restaurantul prinicpal.

A-la-carte
odata/sejur turistii au posibilitatea de a rezerva o cina a la carte la terasa Barbeque ( necesiat rezervare cu 24 de ore inainte ). (10:00-12:00) gustari si prajituri; (14:00-16:00) - pizza si spaghete; (16:00-17:00) - cafea, ceai si dulciuri.

Bauturi: (10:00-23:00) varietate de bauturi locale alcoolice ( bere bulgareasca, whisky, voca, gin, cognac, vin ) bauturi calde, sucuri, apa minerala sunt oferite la Lobby bar si barul de piscina. In timpul micului dejun, al pranzului si cinei in restaurantul pricinpal se servesc sucuri, bere si vin.

*Dupa ora 23:00 toate bauturilie sunt disponbile numai contra-cost. Bauturile de import se ofera la barurile hotelului numai contra-cost!

Sport, animatie si servicii extra: - tenis de masa, fitness, sah, darts, voilei in apa la piscina, mini-fotbal, volei si basket pe teren, aerobic, gimnastica acvatica, animatie ziua si jocuri. Spectacole seara de 6 ori/saptamana cu incepere la ora 21:00.
Sezlonguri si umbrelute gratuite la piscina hotelului. Acces la internet wireless in Lobby.

Pentru copii: Animatie pentru copii in functie de programul stabilit de echipa de animatie intre orele 10:00-12:00 si 15:00- 17:00 6 zile /saptamana, loc de joaca pentru copii, sectiune de piscina pentru copii la piscina interioara a hotelului, piscina exterioara pentru copii cu 4 topogane. Animatia pentru copii se face pentru copii 4 -12 ani, nu este permis accesul copiilor sub 4 ani nesupravegheati de parinti. Intrele orele 20:30 21:00 copii se pot bucura de discoteca pentru copii. Patuturi pentru copii se ofera in camere in mod gratuit, scaune speciale pentru copii in restaurantul hotelului.

Servicii contra-cost: inchiriere seif la receptie, apeluri telefonice, sauna, masaj, aroma-terapie, solar, biliard, internet, taxi, inchiriere masina, medic, spalatorie si curatatorie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.