Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Craiasca 3* a fost renovat si reclasificat la categoria de 3* in anul 2018.
Hotelul este situat in statiunea balneoclimaterica Ocna Sugatag din judetul Maramures.

Hotelul Craiasca pune la dispozitia turistilor 60 de camere duble de 3* si 3 apartamente, toate dotate cu facilitati moderne.
Ca mijloace de agrement, se poate opta pentru strandul cu apa minerala (3 bazine), terenurile de sport (fotbal, handbal si tenis de camp, sauna cu o capacitate de 12 persoane sau discoteca ce dispune de o capacitate de 70 de persoane.

Restaurant Hotel Craiasca
Hotelul dispune urmatoarele unitati de alimentatie publica: restaurantul Clasic** cu o capacitate de 307 locuri, Salonul Rosu cu o capacitate de 40 locuri, Gradina de vara, restaurantul Strand si barul de zi.
SPA Hotel Craiasca

Baza de tratament a hotelului Craiasca are o suprafata de 800 mp si o capacitate de 500 proceduri/zi, fiind destinat tratarii urmatoarelor afectiuni: reumatismale degeneratice, abarticulare, neurologice periferice si a afectiunilor ginecologice. In baza de tratament se efectueaza diferite proceduri balneare precum: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie