Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Continental Forum Oradea este situat in centrul orasului, pe malul principalului rau ce strabate orasul (Crisul Repede) si la 600 m de Parcul 1 Decembrie.
Hotel Continental Forum Oradea dispune de 168 spatii de cazare, structurate astfel: 28 camere duble, 133 camere cu pat matrimonial , 7 apartamente. Aflate la cele mai inalte standarde europene de confort, camerele dispun de: aer conditionat, minibar, telefon, internet, tv cablu, incalzire centralizata, bai proprii cu uscator de par, cosmetice de toaleta, halat si papuci, balcon, camere executive si camere pentru nefumatori. Hotelul pune la dispozitia clientilor un restaurant cu o capacitate de 120 locuri unde se servesc preparate traditionale romanesti si internationale, bar de zi si club. Pentru evenimentele corporate sunt disponibile salile de conferinta ale hotelului dotate cu mobilier modern si aparatura performanta: internet Wi-fi gratuit, aer conditionat, ecran de proiectie, flip chart si la cerere: traducere, sistem audio & video, echipament IT (calculator, laptop, etc.), videoproiector, pupitru, teleconferinta, servicii de secretariat. Oaspetii se pot relaxa la centrul wellness la piscina cu apa geotermala, la sauna sau la o sesiune de masaj. Alte facilitati si servicii sunt: acces animale de companie, curatatorie, seif, room service, camera de bagaje, servicii de curierat, apel trezire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie