Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

SILVER HOTEL CONFERENCE & SPA este situat la 1.5 km de centrul pietonal al orasului Oradea, in imediata apropiere a Spitalului Judetean si a Centrului de Cercetare Pomicola, intr-o zona linistita si plina de verdeata.Hotelul are o capacitate de 31 de camere pe 2 nivele, fiecare tip de camera fiind conceput sa ofere un confort optim si sa faca sederea turistilor cat mai placuta.


Tipuri de camere disponibile in hotel:
- SGL SUP - single superior: camera cu un pat matrimonial, destinata cazarii unei singure
persoane;
1
- DBL TWN a dubla twin: camera cu 2 paturi individuale, destinata cazarii a doua
persoane;
- DBL STD - double matrimonial: camera cu un pat matrimonial, destinata cazarii a doua
persoane;
- APT DE LUXE - apartament : ansamblu compus din salon care are amplasata o canapea
extensibila si un dormitor cu un pat matrimonial, destinat cazarii unei persoane sau a doua persoane
Toate camerele sunt spatioase cu un design modern cu pat matrimonial sau cu doua paturi separate, destinate cazarii a doua persoane. in duble si maxim 4 persoane in apartamentele deluxe

FACILITATI DISPONIBILE IN CAMERA:acces internet WI-FI gratuit, servicii de telefonie intern si international, minibar, baie cu cabina de dus, uscator de par, LCD-TV, climatizare.
Contra cost: servicii de telefonie, produsele din minibar.Servicii de masa ' Amplasat la parterul hotelului, Restaurantul Quart isi incanta oaspetii cu un meniu bogat din bucataria internationala, propunand o larga varietate de preparate, incepand de la cele traditionale pana la delicatese. Restaurantul permite si organizarea de evenimente (botez, zile de nastere, aniversari, cocktail-uri, precum si alte mese festive) punand la dispozitie o capacitate de 80 de locuri.
Silver Hotel Conference & SPA pune la dispozitie trei sali, logistica si servicii de calitate pentru optimizarea confortului oaspetilor. Sala Opal cu o capacitate de maxim 50 de persoane, aranjare in teatru, Sala Topaz este o sala versatila, multifunctionala, oferind spatiul optim pentru business events precum conferinte, congrese, banchete, cocktail-uri, prezentari diverse sau manifestari expozitionale, dar si pentru evenimente cu caracter personal: Un punct forte al acestei sali este capacitatea mare, de pana la 280 locuri.

Dotari incluse:
Videoproiector Sonorizare (amplificator semnal, dvd player, microfon mobil)Ecran 1.8 x 2 mAcces internetClimatizareFlipchartServicii: Asistenta tehnica / instalare, garderoba


Dotari contra cost:
Microfon de masaMicrofon la lavalieraLaptop / PCVideorecorderReportofonInstalatie traducere simultanaDecoratiuni speciale


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie