Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Cindrel este situat la 500 de metri de partia de schi Paltinis. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, terasa, bar, seif, lift, sistem central de incalzire, camera de bagaje, vestiare, piscina interioara (incalzita), sauna (cost suplimentar), masaj, sala de fitness, biliard, tenis de masa, sala de conferinte (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar), serviciu de inchiriat biciclete (cost suplimentar), tururi cu bicicletele (cost suplimentar), drumetii, ATV, schi, transfer aeroport (cost suplimentar), menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofi, apartament nuptial, zona pentru fumatori, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumatori, parcare gratuita, internet wireless gratuit. Hotelul dispune in total de 94 locuri de cazare dispuse pe 3 etaje in urmatoarea structura: 20 camere standard twin, 20 camere superior twin, 3 camere superior cu pat matrimonial si 4 apartamente cu pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living. Facilitati camere: aer conditionat, baie cu cabina de dus, baie cu cada, LCD cu cablu TV, DVD player, minibar, seif si instalatie de climatizare, uscator de par, acces internet wireless, balcon/terasa.
Descriere camere:
aer conditionat, baie cu cabina de dus, baie cu cada, LCD cu cablu TV, DVD player, minibar, seif si instalatie de climatizare, uscator de par, acces internet wireless, balcon/terasa.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, terasa, bar, seif, lift, sistem central de incalzire, camera de bagaje, vestiare, piscina interioara (incalzita), sauna (cost suplimentar), masaj, sala de fitness, biliard, tenis de masa, sala de conferinte (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar), serviciu de inchiriat biciclete (cost suplimentar), tururi cu bicicletele (cost suplimentar), drumetii, ATV, schi, transfer aeroport (cost suplimentar), menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofi, apartament nuptial, zona pentru fumatori, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumatori, parcare gratuita, internet wireless gratuit. Hotelul dispune in total de 94 locuri de cazare dispuse pe 3 etaje in urmatoarea structura: 20 camere standard twin, 20 camere superior twin, 3 camere superior cu pat matrimonial si 4 apartamente cu pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living.
Locatie:
Hotelul Cindrel este situat la 500 de metri de partia de schi Paltinis.
Atractii turistice:
Atractii: Casa Memoriala Constantin Noica, Rezervatia Iezerele Cindrelului.
Servicii masa:
Micul dejun se serveste in sistem bufet. Pranzul si cina se servesc in regim fisa cont.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.