Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Piatra Mare


Descriere

Hotelul este situat in cel mai inalt punct al statiunii Poiana Brasov. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, sistem central de incalzire, camera de bagaje, depozit de schiuri, scoala de schi, centru Spa, piscina interioara, sala de fitness, sauna, masaj, solar (cost suplimentar), jacuzzi, salina, sala de conferinte, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), room service, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, camere pentru nefumatori, camere de familie, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless gratuit. Hotelul dispune de 185 spatii de cazare: 11 single, 136 duble, 29 de apartamente si 9 garsoniere. Facilitati camere: TV, telefon, minibar, baie cu dus (apartamentele sunt dotate cu jacuzzi), balcon, uscator de par, telefon.
Descriere camere:
TV, telefon, minibar, baie cu dus (apartamentele sunt dotate cu jacuzzi), balcon, uscator de par, telefon.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, lift, sistem central de incalzire, camera de bagaje, depozit de schiuri, scoala de schi, centru Spa, piscina interioara, sala de fitness, sauna, masaj, solar (cost suplimentar), jacuzzi, salina, sala de conferinte, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), room service, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, camere pentru nefumatori, camere de familie, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless gratuit. Hotelul dispune de 185 spatii de cazare: 11 single, 136 duble, 29 de apartamente si 9 garsoniere.
Locatie:
Hotelul este situat in cel mai inalt punct al statiunii Poiana Brasov.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.