Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rizzo Boutique Hotel Spa


Descriere

Hotelul este situat in statiunea Poiana Brasov. Facilitati hotel: restaurant (capacitate 90 de locuri), bar, 4 sali de conferinte, centru Spa, piscina acoperita, sauna, jacuzzi, masaj, roomservice, spalatorie, inchiriere ATV-uri, snowmobile, inchiriere echipament ski, calarie, organizare de excursii in zona, parcare gratuita. Hotelul dispune de 23 duble matrimoniale, 15 duble twin si 8 apartamente. Facilitati camere: TV prin cablu, telefon, seif, uscator de par, acces internet wireless, baie cu cabina de dus in camerele duble si cu cada in suita, aer conditionat, halat de baie.
Descriere camere:
TV prin cablu, telefon, seif, uscator de par, acces internet wireless, baie cu cabina de dus in camerele duble si cu cada in suita, aer conditionat, halat de baie.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate 90 de locuri), bar, 4 sali de conferinte, centru Spa, piscina acoperita, sauna, jacuzzi, masaj, roomservice, spalatorie, inchiriere ATV-uri, snowmobile, inchiriere echipament ski, calarie, organizare de excursii in zona, parcare gratuita. Hotelul dispune de 23 duble matrimoniale, 15 duble twin si 8 apartamente.
Locatie:
Hotelul este situat in statiunea Poiana Brasov.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.