Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Business & Leisure

Situare: Hotelul Rozmarin este situat pe DN1, la iesirea din Predeal spre Brasov, si totusi destul de departe de agitatia binestiuta de pe DN1. Locatia este aproape de gara (aproximativ 900 m) si, fata de partia Clabucet, se afla la o distanta de 2 km.

Camere: Cu 70 de camere, hotelul Rozmarin, este un etalon al hotelurilor din clasa sa, prin dotari ca: internet, CATV, lift, telefon, seif in camera, minibar, incalzire centrala, aer conditionat, balcon si bai proprii cu cabina de dus si uscator. Hotelul are urmatoarea structura de cazare: 37 camere cu pat matrimonial. 20 camere twin, 6 camere triple, 1 garsoniera si 5 apartamente.

Restaurant: Restaurantul, cu o capacitate de 220 persoane, structurat pe 2 etaje, incanta prin delicatesele si prin mediul ambiant pe care le ofera clientilor. Panorama hotelului este spectaculoasa, oferind conditii de odihna exceptionale in camerele spatioase din dotare.

Facilitati: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai sali de conferinta, club, masaj, solar, fitness, jacuzzi, terasa, bar, crama, parcare, room-service, servicii de spalatorie etc.

Servicii gratuite: parcare, internet, acces gratuit la sala de fitness (fara banda) si sauna (pe baza de invitatie eliberata de catre receptie); acces gratuit la Disco Club Rozmarin, de duminica pana vineri (pe baza de invitatie eliberata de catre receptie), parcare exterioara gratuita

Servicii cu plata: inchirere de biciclete si echipament sportiv, ATV room service, pranz la pachet, spalatorie, serviciu de calcatorie, lustruire pantofi, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, fax / copiator

Animale de companie: Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Facilitati copii: Copiii intre 0 si 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat; copiii intre 8 si 11 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita contravaloarea micului dejun (5 euro / zi), la care se adauga comisionul agentiei.

Atractii in zona: trasee turistice montane in imprejurimi (Canionul ,,Sapte scari', Cascada ,,Tamina', Pestera de gheata, Cheile Rasnoavei), Manastirea ,,Sfantul Nicolae', Biserica ortodoxa ,,Sfintii Imparati Constantin si Elena', Capela romano-catolica ,,Timisul de Jos', Manastirea romano-catolica ,,Timisul de Jos', Monumentul Eroilor - Valea Rasnoavei, Monumentul ,,Mihail Saulescu', Monumentul Eroilor din gara Predeal

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.