Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Musatinii **** (Putna, jud.Suceava)


Descriere


Pensiunea Musatinii este singura din Putna care asigur confortul unei pensiuni de 4 stele, cu dotri si servicii care se ridic la standarde europene de servicii hoteliere si alimentatie public, camera single, duble, triple si apartamente, dispuse pe trei etaje si o mansarda, cu restaurant cu specific bucovinean pentru servirea meselor, salon si sal principal de 120 de locuri, bar (12 locuri), teras exterioar (36 de locuri), foisor cu grtar,afumtoare si protap (40 de locuri), piscin inclzit, hidromasaj, saun, sal de jocuri si magazin de suveniruri.

Pensiunea are o sal de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri, dotat cu video proiector, flipchart, tabl magnetic, LED TV Smart, instalatie de sonorizare.

In aceast zon puteti petrece clipe frumoase, intr-un loc incarcat de istorie, vizitand Mormantul lui Stefan cel Mare, Biserica de lemn a lui Dragos Vod (cea mai veche biseric de lemn din Europa - secolul XIV), Chilia lui Daniil Sihastru, Mnstirea Sihstria Putnei, Dealul Crucii, Muzeul Medieval, Muzeul Satului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie