Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Musatinii **** (Putna, jud.Suceava)


Descriere

Pensiunea Musatinii este singura din Putna care asigura confortul unei pensiuni de 4 stele, cu dotari si servicii care se ridica la standarde europene de servicii hoteliere si alimentatie publica. Pensiunea pune la dispozitia turistilor :camere single, duble, triple si apartamente, dispuse pe trei etaje si o mansarda. In ce priveste serviciile de masa, pensiunea isi asteapta oaspetii cu restaurant cu specific bucovinean, salon si sala principala de 120 de locuri, bar (20 locuri), terasa exterioara (30 de locuri), foisor cu gratar,afumatoare si protap (40 de locuri). Pentru ca relaxarea sa fie deplina, turistii au la dispozitie si o piscina incalzita, hidromasaj, sauna, sala de jocuri si magazin de suveniruri.
Pensiunea asigura turistilor 66 de locuri de cazare in 4 apartamente , 4 camere triple si 20 camere duble. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu baie, LED TV cablu, telefon international, minibar, internet, baie, uscator de par, balcon.
Pensiunea are o sal de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri, dotat cu video proiector, flipchart, tabl magnetic, LED TV Smart, instalatie de sonorizare.

In aceast zon puteti petrece clipe frumoase, intr-un loc incarcat de istorie, vizitand Mormantul lui Stefan cel Mare, Biserica de lemn a lui Dragos Vod (cea mai veche biseric de lemn din Europa - secolul XIV), Chilia lui Daniil Sihastru, Mnstirea Sihstria Putnei, Dealul Crucii, Muzeul Medieval, Muzeul Satului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie