Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alkyonis Hotel, Platamonas


Descriere

Locatie

La 1.5 km de centrul orasului Platamonas, la 35 km de orasul Katerini, la 100 km de Salonic, la 115 km de aeroportul "Makedonia". Cladire de trei etaje. Hotelul este construit pe o colina (100 de trepte sau puteti lua liftul). 


Recomandari

Mic hotel situat pe o colina verde. Peisaje naturale frumoase, camere renovate ce dispun de toate facilitatile, acces la internet, restaurant, atmosfera calda si familiara. Nu departe puteti admira castelul din Platamonas si legendarul Munte Olympus. Hotelul este ideal pentru o vacanta de familie economica.


Descriere camere

Total 40 camere: Singles & Doubles SV/MV (~16 mp), Triple Rooms SV/MV (~18 mp), Doubles Superior Castle View & Triples Superior Castle View (~30 mp), Doubles Superior Sea View & Triples Superior Sea View (~30 mp).

Facilitati camere: aer conditionat, TV satelit, telefon, frigider, dus, internet Wi-Fi gratuit, uscator de par, balcon / terasa. 

Double Double Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Triple Room Pat matrimonial și pat individual.
Double Superior Castle View Camere noi construite în 2018. Balcon cu vedere la castel, pat dublu, seif.
Triple Superior Castle View Camere noi construite în 2018. Balcon cu vedere la castel, pat dublu si un pat de o persoana, seif.
Double Superior Sea View Camere noi construite în 2018. Balcon cu vedere la mare, pat dublu, seif.
Triple Superior Sea View Camere noi construite în 2018. Balcon cu vedere la mare, pat dublu si un pat de o persoana, seif.

Tip de pat suplimentar - standard.

Servicii zilnice de menaj si schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe saptamana.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.