Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRONWELL PLATAMON RESORT


Descriere

Locatie

La 1,5 km de Platamonas, la 35 km de Katerini, la 100 km de Salonic, la 130 km de aeroportul din Macedonia. Prima linie de coastă.


Recomandari

Hotel de lux situat pe malul mării. Plaja privată cu nisip, o selecție de camere confortabile, apartamente și vile, restaurant, tavernă, baruri, parc acvatic Splash Park cu piscine de diferite adâncimi, spa, acces la internet, sport și divertisment.


Descriere camere

Total 192 camere: Double Rooms SSV (~24 mp), Suites (~50 mp), Villas Maisonette (~90 mp), Presidential Suite (~120 mp), Junior Suites (~42 mp), Family Suites (~68 mp).

Facilități camere: aer condiționat, telefon, acces gratuit la internet Wi-Fi, minibar (alimentat zilnic), TV satelit - 32 inch, seif (gratuit), baie (cadă / duș), uscător de păr, halat de baie si papuci, balcon mobilat / terasă.

Double Room SSV (~24 mp) Situate în clădirea principală, cu vedere directă și laterală la mare si munte. Pat dublu sau două paturi de o persoană, canapea.
Suite (~50 mp) 2 camere cu vedere directă și laterală la mare si munte: pat dublu, canapea extensibila, chicinetă, cuptor cu microunde, ceainic.
Villa Maisonette (~ 90 mp) Vile duplex cu 2 nivele, cu vedere la grădină. Dormitor spațios cu pat dublu, living separat cu șemineu, saună, jacuzzi/ duș, 2 toalete, terasă cu șezlonguri, gradina privata.
Junior Suite (~ 42 mp) Camerele sunt situate în clădirea principală. Două incaperi: cameră de zi cu canapea pe colt, dormitor separat cu pat dublu, mini-bar (alimentat zilnic), fierbator electric, baie/duș.
Family Suite (~ 68 mp) 3 camere. Situate în clădirea centrală. Camera de zi cu 2 canapele, dormitor cu pat dublu și dormitor cu 2 paturi de o persoană, chicinetă (cuptor cu microunde, ceainic electric).
Presidential Suite (~ 120 mp) 3 camere. Situate în clădirea principală a hotelului, cu vedere la mare și Muntele Olimp. Dormitor cu baie și fereastră panoramică cu vedere la munte, cameră de zi, terasă privată pe acoperiș cu șezlonguri și o masă, duș, dormitor, chicinetă. La cerere: pat suplimentar pt copil.

În camere
Standard: frigiderul este alimentat zilnic cu apă îmbuteliată, sucuri și băuturi carbogazoase.
Villa / Suites: frigiderul este completat zilnic cu apă îmbuteliată, sucuri și băuturi carbogazoase, bere și vin.
Presidential Suite: frigiderul este alimentat zilnic cu apă îmbuteliată, sucuri, băuturi carbogazoase și sampanie 200 ml.


Curățenie zilnică în camere, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.