Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare
Hotelul Aqua Blue este localizat pe plaja din statiunea Perissa, in apropierea restaurantelor si centrelor de sporturi nautice, la 15 km de capitala Fira.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: plaja privata, 3 piscine exterioare inclusiv piscina pentru copii, restaurant bufet, receptie 24h, centru inchirieri masini si biciclete, servicii de spalatorie, Jacuzzi in aer liber, pool bar, snack bar, servicii medivale, gradina, acces internet wireless in spatiile comune, babysitting, parcare, seif, sala de gimnastica, spa, masaj, sala de conferinte, sezlonguri si umbrele de plaja.

Tipuri de camere
-> Single room
-> Double standard
-> Studio
-> Family room
-> Junior suite
-> Maisonette

Dotari camere
Camerele hotelului sunt luminoase si mobilate modern, dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat si programe prin satelit, frigider, baie privata, uscator de par, halate de baie, seif, acces internet wireless, telefon, balcon sau terasa. Camerele hotelului pot avea vedere la gradina, piscina sau la munte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.