Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAVO BIANCO


Descriere

Locatie

Partea de est a insulei, cartierul Kamari, la 10 km de orașul Fira, la 5 km de aeroport, la 7 km de port. In apropiere taverne si baruri (100 m).


Recomandari

Arhitectura tradițională, alegerea de camere de lux într-un stil minimalist, toate facilitățile moderne, piscine, servicii de spa, un restaurant, un bar, un nivel ridicat de servicii.


Descriere camere

Un număr total de 35 camere: Doubles (20 mp), Doubles Superior (25 mp), Junior Suites cu jacuzzi în aer liber (35 mp), Senior Suites cu jacuzzi în aer liber (45 mp), Suites Pool (45-60 mp), Honeymoon Suites (40 mp), Suites Cavo Bianco (50 mp).
Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, mini-frigider, cafea / facilități pentru prepararea de ceai, halate de baie și papuci, baie / duș, uscător de păr, set de baie, acces în condiții de siguranță (gratuit), acces gratuit la internet Wi-Fi, balcon / terasă. Pat dublu.
Senior Suite cu jacuzzi în aer liber. In stil maisonette. La nivelul superior - un pat dublu, la nivelul inferior - canapea, pe terasa - cada cu hidromasaj în aer liber.
Suită Honeymoon un pat dublu delux, o canapea, duș cu pereți de sticlă, jacuzzi în cameră.
Suită Cavo Bianco living cu o canapea, dormitor cu pat dublu, 2 balcoane (unul cu jacuzzi).
Suită cu piscină Suită pe două niveluri. La ultimul etaj dormitor in plan deschis, cu un pat dublu, la parter - canapea, baie, terasa cu piscină privată.
Servicii de curățenie zilnică, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.