Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pentru a descrie cel mai bine specificul hotelului, sa incepem cu o poveste. Exista un drum pe care toata inalta societate a secolului XX l-a urmat, este drumul vechi, de odihna, de la Bucuresti la Sinaia. Acum poti sa incepi si tu o cltorie in trecutul nobil al Vaii Prahovei. In centrul orasului Sinaia te asteapta Hotel Bucegi , gata sa iti ofere tot confortul de care ai nevoie pentru un sejur la munte. Cineaza in compania unor vinuri de crama exceptionale si traieste experienta incredibila de a te relaxa la Hotel Bucegi Sinaia. Alege sa fii nobil pentru o saptamana, pentru un week-end sau macar pentru o seara.


Situare: Hotelul Bucegi Sinaia se situeaza in centrul orasului Sinaia, la adresa Bulevardul Carol I nr. 22, langa Hotel New Montana si alaturi de deja celebrul Restaurant Bucegi - care, de asemenea, deserveste vila.

Camere:
Hotel Bucegi Sinaia dispune de 21 de spatii de cazare, distribuite astfel:
  • 10 camere duble (6 twin + 4 matrimoniale),
  • 2 apartamente clasice - cu living, dormitor si baie proprie -,
  • 9 apartamente executive, din care 1 apartament cu living, bucatarie (complet utilata), baie proprie 2 dormitoare duble,
  • 3 apartamente cu living, bucatarie (complet utilata), baie proprie si 2 dormitoare (unul dublu si 1 single),
  • 5 apartamente cu living, bucatarie (complet utilata), baie proprie si 1 dormitor.

***Toate camerele sunt dotate cu televiziune prin cablu, internet wireless sau cu fir, minibar si telefon.


Facilitati:
Pentru a satisface cerinta actuala de piata avem si o sala de conferinte cu o capacitate de 30 de persoane (in aranjament ,,teatru'), echipata complet. Parcare proprie pentru 10 autoturisme.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie