Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Cota 1400 este situat la o altitudine de 1400 metri, la terminalul telecabinei din Sinaia, pe drumul spre cota 2000, drum de acces in Parcul Natural Bucegi. Facilitati hotel: 72 camere, restaurant (180 locuri), bar de zi, lobby bar, terasa, bar de noapte cu discoteca, spatiu organizare foc de tabara, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), receptie 24/7, room service, servicii inchiriere echipament sportiv, sala de conferinte, sala evenimente. Facilitati camere: TV, Wi-Fi, minibar, baie cu cada / cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, halate de baie, papuci.
Descriere camere:
TV, Wi-Fi, minibar, baie cu cada / cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, halate de baie, papuci.
Descriere facilitati:
72 camere, restaurant (180 locuri), bar de zi, lobby bar, terasa, bar de noapte cu discoteca, spatiu organizare foc de tabara, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), receptie 24/7, room service, servicii inchiriere echipament sportiv, sala de conferinte, sala evenimente.
Locatie:
Hotelul Cota 1400 este situat la o altitudine de 1400 metri, la terminalul telecabinei din Sinaia, pe drumul spre cota 2000, drum de acces in Parcul Natural Bucegi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.