Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Foisorul cu Flori

Descriere

Creat spre a satisface cele mai exigente gusturi, Hotel Foisorul cu Flori ni se dezvaluie ca fiind primul hotel din Sinaia care urmareste sa recreeze atmosfera magica a timpului trecut cand Sinaia era aureolata cu titlul de resedinta regala. Hotel Foisorul cu Flori este o poarta spre taramul rafinamentului, bun-gustului si distinctiei care tinde sa atinga perfectiunea.
Foisorul cu Flori este construit din prisma calatorului care isi doreste sa regaseasca intr-un hotel spatii calde si primitoare care sa va confere acel sentiment de acasa dulce casaa. Ideea crerii Foisorului cu Flori a luat nastere din dorinta de a renaste orasul Sinaia asa cum a fost acum un secol cand era comparat cu un mic Versailles romanesc. Astfel, hotelul, in intreg ansamblul su, respect cu fidelitate caracterele acelor vremuri prin arhitectura exterioar neoromaneasc, cat si arhitecura interioar specific orasului Sinaia la 1900.


Descriere camere:
Hotelul dispune de 4 camere duble standard, 14 camere duble premium, 2 apartamente standard si 1 apartament premium. Dotari camere: TV, minibar, seif valori, baie cu dus, balcon ( o parte din camere), acces internet wifi.


Locatie:
Foisorul flori este pozitionat pe drumul catre Cota, la 600m de Castelul Peles.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu: Restaurantul Riegler decorat in stilul neo-romanesc (capacitate pana la 60 persoane) in sistem a -la-carte.

Facilitati evenimente:
Restaurantul Riegler din cadrul hotelului,este locatia perfecta unde pot fi organizate petreceri private,nunti,botezuri,evenimente corporate, intr-o ambianta placuta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.